Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for It og Læring søger to fuldmægtige til ledelsessekretariatet

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2021

Vil du være med til at koordinere tværgående initiativer, der skal bidrage til endnu bedre it- og dataunderstøttelse af børne- og undervisningssektoren? Har du lyst til at arbejde tæt på ledelsen og vil du hjælpe med skarpe beslutningsoplæg til ministeren og vores direktion? Så har vi en spændende stilling til dig, da vi søger dygtige, engagerede kollegaer.

Om ledelsessekretariatet

Du bliver en del af styrelsens nyetablerede ledelsessekretariat i Kontor for Økonomi og Ledelsesbetjening. Vi arbejder bl.a. med minister- og direktionsbetjening samt koordinering af en lang række initiativer inden for it, digitalisering og data. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine nærmeste kollegaer i kontoret, men også med andre kontorer i styrelsen og ministeriet. Du kommer derudover til at arbejde tæt på direktionen og styrelsens kontorchefer, som du typisk vil være i daglig kontakt med.

Hos os får du en hverdag med mangeartede opgaver og faglige udfordringer. Vi sørger altid for, at du kan få hjælp og sparring og det er afgørende for os, at det er sjovt at gå på arbejde.

"Ledelsessekretariatet skal bidrage til, at vi bedst muligt får videreformidlet vores store faglighed inden for it og data til vores samarbejdsparter i og uden for ministeriet og støtte direktionen i vores daglige ledelse. Konkret vil du få en vigtig rolle i at sikre skarpe og gennemarbejdede oplæg til ministeren og direktionen, så beslutningerne kan træffes på bedst muligt grundlag." (Thomas Fredenslund, direktør)

Om arbejdsopgaverne

Som en del af ledelsessekretariatet vil du bidrage til en bred vifte af opgaver, der understøtter vores direktion og departement, og som sikrer tværgående understøttelse af styrelsens arbejde.

Du vil bl.a. få en vigtig rolle i at:

 • udarbejde, koordinere og kvalitetssikre beslutningsoplæg til ministeren, departementschefen, ministeriets koncernledelse og vores direktion

 • betjene direktionen, bl.a. ved at bidrage til mødeforberedelse og udarbejde præsentationer i forbindelse med oplæg

 • koordinere og bidrage til tværgående opgaver i styrelsen, fx folketingsspørgsmål og høringer

 • koordinere og følge op på nye politiske tiltag om it, digitalisering og data

 • forskelligartede kommunikationsopgaver på vores hjemmeside, LinkedIn og intranet i samarbejde med vores koncernenheder for kommunikation og HR.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.soc. eller cand.scient.soc. Du har gerne 1-2 års erfaring med lignende opgaver fra en styrelse, et departement eller anden offentlig/politisk organisation. Nyuddannede, der har haft relevant studiejob et lignende sted, kan dog også komme i betragtning til stillingerne.

Vi forventer, at du:

 • er god til at samarbejde på tværs af både faglige og organisatoriske skel, da du løbende skal være i dialog med kollegaer fra mange forskellige kontorer

 • er en dygtig formidler og hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger, når du fx skal hjælpe ledelsen med beslutningsoplæg

 • er proaktiv og motiveres af ansvar, men også spørger om hjælp, når du har brug for det

 • følger opgaverne til dørs og altid sikrer, at dine leverancer har en høj kvalitet

 • er god til at procesplanlægge, så du sikrer, at alle de relevante parter bliver inddraget og hørt i de opgaver, du arbejder med

 • har overblik og kan holde hovedet koldt, når vi nogle gange har korte deadlines

 • trives med forskelligartede opgaver, hvor dagene ikke altid ligner hinanden.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske som specialkonsulent.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021.

Dit arbejdssted vil være Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Nanna Skriver Dall på telefon: 21 54 94 50 eller pr mail: nanna.skriver.dall@stil.dk.

Ledelsessekretariatet er en del af Kontor for Økonomi og Ledelsesbetjening, der også har ansvar for økonomi og regnskab, it-porteføljestyring og koncernens interne service.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest onsdag den 26. maj 2021 ved at klikke på Søg stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest i uge 22-23.

Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare case samt udfylde en test, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring (STIL)

STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet, der gennem it, digitalisering og data arbejder for at sikre fagligt stærke uddannelser og dagtilbud til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data og derved forbedre børn, unge og voksnes læring.

STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus.

Du kan også læse mere om STIL på vores hjemmeside www.stil.dk og om ministeriet på www.uvm.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Adresse 1
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Adresse 2
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2021
Udløber
26-05-2021
Kviknummer
LJA-82066593
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Adresse
Vester Voldgade 123
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-05-2021
Ansøgningsfrist
26-05-2021
Kviknummer
LJA-82066593
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed