Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for It og Læring søger data- og it-stærke medarbejdere til at skabe fremtidens data om undervisning og uddannelse

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-02-2021

Ansøgningsfrist:

07-03-2021

 

Data på uddannelsesområdet spiller en nøglerolle i at styrke læring for alle børn, unge og voksne i Danmark. Vil du være en del af denne udvikling, og er du vild med at arbejde med data, datavarehus, BI? Så er et job i vores stærke datafaglige miljø måske noget for dig.

 

Vær med til at skabe datagrundlaget til brug for analyser, politikudvikling mv.

Styrelsen for It og Læring (STIL) er en del af Børne- og Undervisningsministeriet. Vi har et stort datafagligt miljø i styrelsen, hvor tre kontorer arbejder tæt sammen om indsamling og bearbejdning af data på alle ministeriets områder. Vi har også ansvaret for at vedligeholde og udvikle ministeriets statistiske datavarehus, som har over 500.000 besøg årligt, samt for den øvrige systemtekniske understøttelse af vores datamiljø.

 

Vi søger et antal data- og IT-tekniske profiler til disse kontorer. 

 

Vi har store ambitioner

Vi ønsker, at alle vores data skal bringes mest muligt i spil både internt i ministeriet, men også blandt sektorens mange aktører. Vi har også ambitioner om at omsætte flere af de produktionsdata, som ligger i styrelsens It-systemer, til datagrundlag for arbejdet med politikudvikling og tilsyn.

 

Du vil derfor få en hverdag med spændende og udfordrende opgaver

Din rolle bliver at:

  • Arbejde med nye og eksisterende registre i ministeriets datavarehus på www.uddannelsesstatistik.dk, herunder udarbejde datamodellering og ETL-udvikling.

  • Deltage i dataudviklingsprojekter der styrker udviklingsmetoder, datakvalitet og effektiv anvendelse af data

  • Lave komplekse ad-hoc udsøgninger fra datavarehuset til brug for politikudvikling og tilsynsarbejde og hjælpe dine kollegaer med at blive endnu bedre til sådanne opgaver

  • Bidrage til, at vi i STIL kan få endnu mere ud af de mange produktionsdata (fx log-data for aktiviteter, tilmeldinger eller trafiktal), som findes i vores It-systemer for at skabe mere aktuelle og nuanceret indblik i sektorens aktiviteter

 

Du vil komme til at samarbejde med kolleger med stærk data-, IT- og statistikfaglighed samt kolleger i en række enheder i både departementet og vores søsterstyrelse Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Du får en travl hverdag, men der er fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid.

 

Du vil passe godt til opgaverne, hvis du har nedenstående kompetencer:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse inden for it, samfundsvidenskab eller naturvidenskab med særlig interesse for krydsfeltet mellem IT og data

  • Du har erfaring med programmering i SQL, SAS eller tilsvarende

  • Du har erfaring med bearbejdning og kvalitetssikring af data - og har lyst til at arbejde med større tværgående dataregistre til statistisk brug

  • Erfaring med datavarehusudvikling er et klart plus, herunder konkret kendskab til Microsofts produkter til dette, dvs. SQL, SSIS og SSAS (tabulare kuber)

  • Du kan lide at arbejde sammen med andre og befinder dig godt med at skulle indgå i et af vores agile team

 

Du kan være en erfaren profil, men vi søger også kandidater med 1-2 års relevant erfaring. Det er dog din motivation og din evne til at lære nyt, som er det allervigtigste. Det kan være en fordel, hvis du kender til arbejdet i en politisk styret organisation.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, opkvalificering og oplæring i de vigtigste værktøjer, som anvendes. Vi har et højt ambitionsniveau, og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere. I STIL arbejder vi i agile teams med en høj grad af transparens i opgaveløsningen. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at løse vores opgaver.

 

Om os

STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. STIL er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi bringer data og analyser aktivt i spil for at styrke læring og beslutningsgrundlag lokalt og centralt. Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi laver på uvm.dk og i datavarehuset (www.uddannelsesstatistik.dk). Du kan også læse mere om os på www.stil.dk

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske som specialkonsulent.

 

Stillingerne ønskes besat pr. 1. maj 2021.

 

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send os elektronisk din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) inden ansøgningsfristen søndag d. 7. marts 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og senest i uge 11.

 

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en personprofil om dine adfærdspræferencer og en kognitiv test (omtanke-test).

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte kontorchef Mia Aistrup på tlf. 29 21 35 06, e-mail mia.aistrup@stil.dk eller kontorchef Jesper Lund 35 87 88 74, e-mail jesper.lund@stil.dk.  

 

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

 

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.

 

Hjemmeside:

www.stil.dk

 

Kontaktpersoner:

Jesper Lund

 

Mia Aistrup

Kontorchef

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse 1
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Adresse 2
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81720211
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse
Vester Voldgade 123
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-02-2021
Ansøgningsfrist
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81720211
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi
Beliggenhed