Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur til TDC Group Legal

TDC Group

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2019

Som stud.jur. i den juridiske afdeling hos TDC Group får du mulighed for at arbejde med juraen i praksis for en af Danmarks største virksomheder.

 

Arbejdsopgaver og ansvar

Du får ansvar for egne arbejdsopgaver under supervision af en erfaren kollega.

Vi søger en procesorienteret stud.jur. med interesse for retssagsførelse. Arbejdet vil primært bestå i bistand med forberedelse af retssager (erstatning udenfor kontrakt), men du vil også blive inddraget i arbejdet i de øvrige dele af afdelingen som beskæftiger sig med immaterialret, kontrakter, konkurrenceret, forbrugerret, M&A og meget andet. 

 

Du forventes at kunne arbejde selvstændigt, men også i tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer i afdelingen. Detaljeorientering og grundighed er nøgleord i forhold til den del af sagsbehandlingen, som vil være under dit ansvar.

 

Afdelingen og arbejdstid 

Du vil blive en del af et velfungerende team med en uformel tone i TDC Groups hovedkontor på Teglholmen i København. Arbejdstiden er 20 timer om ugen og vil blive tilrettelagt fleksibelt under hensyntagen til undervisning, eksamensperioder mv. 

 

Din profil

Vi forventer at du er en ambitiøs 2. eller 3. års jurastuderende (cand.jur), der har opnået gode resultater på din uddannelse, har arbejdet med Office Pakken, sætter en ære i at arbejde struktureret og kan formulere dig fejlfrit på skrift og i tale.  

 

Ansøgning og kontakt 

Upload din ansøgning, CV, karakterudskrift og eventuelle andre relevante dokumenter via "ansøg nu" hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2019. Vi holder samtaler løbende.

 

Du er meget velkommen til at kontakte advokat Søren Christensen på telefon 23 27 60 34 for yderligere information om stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TDC Group

Adresse 1
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
Tlf
70 70 30 00
Adresse 2
Teglholmsgade 1
0900 København C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
01-10-2019
Kviknummer
LJA-75732627
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

TDC Group

Adresse
Teglholmsgade 1
0900
København C
Danmark
Tlf: 70 70 30 00
Praktisk information
Indrykket
18-09-2019
Ansøgningsfrist
01-10-2019
Kviknummer
LJA-75732627
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed