Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. til Skatteankestyrelsens skatteafdeling

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2023

Er du jurastuderende og har du interesse for forvaltningsret og skatteret? Kunne du tænke dig at arbejde med administrative og juridiske opgaver, hvor du kan bringe dine faglige kompetencer i spil? Så er du måske vores nye kollega.

 

Om os

Skatteankestyrelsen er en uafhængig styrelse, og vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser. Vi brænder for juraen og faglig fordybelse, når vi arbejder med bl.a. lovfortolkning, formalitetsspørgsmål og generel forvaltningsret.

 

Vi er i styrelsen overordnet inddelt i hhv. en skatte- og vurderingsafdeling, og du vil som jurastuderende blive tilknyttet enten 6. eller 7. kontor i skatteafdelingen, hvor du vil hjælpe vores juridiske sagsbehandlere i arbejdet med at sikre retssikkerhed og det rigtige resultat, når vi som klageinstans er med til at fastlægge praksis på skatteområdet.

 

6. kontor behandler sager om selskabs- og aktionærbeskatning og 7. kontor behandler sager om moms- og energiafgiftsret.

 

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver, der vil være af understøttende karakter, kan bl.a. være:

  • Klargøring af sagerne til sagsbehandling og bistand i forbindelse med sagsbehandlingen

  • Litteratur- og praksissøgninger

  • Udarbejdelse af billagssamlinger

  • Indkaldelse til møder og øvrige telefoniske opkald i sagerne

  • Bistand i forbindelse med aktindsigtsanmodninger

  • Skrive diverse referater efter deltagelse i diverse møder

  • Understøttende arbejde til nævnsbetjening

  • Udarbejdelse af visse breve til klagere og repræsentanter

 

Som studentermedhjælper får du en helt unik chance for at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste skattejurister, hvor du vil få indblik i juridisk sagsbehandling, herunder hvordan man skriver afgørelser, og flere af vores studenter er efter endt uddannelse blevet ansat hos os. Du vil blive tilknyttet en studenteransvarlig jurist, som er med til at følge og understøtte din udvikling.

 

Om dig

Du er godt i gang med en juridisk uddannelse som fx cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har flair og interesse for forvaltnings- og skatteret.

 

Det er vigtigt, at du motiveres af forskellige opgaver, herunder løsning af administrative opgaver, at du er detaljeorienteret, og at du er serviceminded og vil understøtte vores juridiske sagsbehandlere.

 

Du er velformuleret i tale og på skrift og løser dine opgaver med høj kvalitet, både når du arbejder selvstændigt, og når du løser opgaver i samarbejde med andre, og det har du gerne vist i forbindelse med din uddannelse.

 

Om Skatteankestyrelsen

Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatteområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og karakterbevis samt evt. andre relevante bilag via linket Søg stillingen senest den 27. januar 2023.

 

Spørgsmål til stillingen og kontoret besvares meget gerne af chefkonsulent Andrea Uzan på telefon 3376 0922 eller af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982.

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

 

Tiltrædelse efter aftale.

 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem Finansministeriet og HK- stat. Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen og aftales løbende med hensyntagen til eventuelle eksamener mv.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er enten Strandboulevarden 89, 2100 København Ø eller Ved Vesterport 6, 1612 København V.

 

Stillings-ID

164740

 

Ansøgningsfrist

27-01-2023

 

Tips til din ansøgning

www.skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen

 

Tiltrædelsesdato

01-03-2023

 

Arbejdssted

København

 

Arbejdssted

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø eller Ved Vesterport 6, 1612 København V

 

Kontakt

Andrea Uzan

Chefkonsulent

E-mail

33760922

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2023
Udløber
27-01-2023
Kviknummer
LJA-84425184
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2023
Ansøgningsfrist
27-01-2023
Kviknummer
LJA-84425184
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed