Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. til Personalejura og Forhandling

Københavns Kommune

Storkøbenhavn

Indrykket
27-08-2019

Kunne du tænke dig at arbejde i Danmarks største afdeling for offentlig ansættelsesret og samtidig få mulighed for at omsætte dine teoretiske færdigheder i en praktisk hverdag?

Personalejura og Forhandling søger en stud.jur. til lettere sagsbehandling i personalesager, herunder i sager om afsked, tjenstlige forløb og aktindsigter mv. Dine arbejdsopgaver vil endvidere omfatte at yde bistand til vores jurister med juridisk informationssøgning og deltage i diverse ad hoc-opgaver, herunder evt. rådgivning af ledere i telefonvagten.

Vi tilbyder et travlt og spændende arbejde, hvor der altid er mulighed for sparring med dygtige kollegaer.

Du vil få en grundig oplæring, og vi forestiller os en ugentlig arbejdstid på 10-15 timer fordelt på 2-3 dage afhængigt af dine studier.

Om dig
Du er en fagligt dygtig jurastuderende (cand.jur. eller cand.merc.jur.), der har interesse for ansættelsesret og forvaltningsret. Du er udadvendt og kan arbejde selvstændigt på en struktureret måde.

Vi forestiller os, at du er i slutningen af bacheloren eller i starten af kandidaten, og det vil være en fordel, hvis du har haft arbejdsret eller har relevant erfaring indenfor personalejura.

Om Personalejura og Forhandling
Personalejura og Forhandling er en del af Koncernservice, som er en koncernenhed i Økonomiforvaltningen med ca. 700 medarbejdere.

Personalejura og Forhandling består af ca. 40 medarbejdere fordelt på tre teams. Vi leverer rådgivning og vejledning i personalejuridiske og overenskomstmæssige forhold. Vi rådgiver og sagsbehandler blandt andet i tjenstlige forløb lige fra den tjenstlige samtale til den disciplinære sanktion herunder også forhandlinger med de faglige organisationer.

Derudover udvikler og afholder vi kurser for lederne om ansættelsesretlige emner.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Thomas Aasborg på 3366 4460 eller personalejurist Allan Hauch på 3366 5198.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 23. september 2019


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-08-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75119635
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Jura, HR og personale
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-08-2019
Ansøgningsfrist
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75119635
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Jura, HR og personale
Beliggenhed