Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. til Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2021

Har du lyst til at bidrage med løsning af en række krævende juridiske opgaver? Patent- og Varemærkestyrelsen i Høje Taastrup søger en stud.jur. til vores dygtige team. 

 

Om stillingen

 

Du bliver en del af Patent- og Varemærkestyrelsens Juridiske Sekretariat. Vi fungerer som styrelsens interne advokatkontor og betjener direktionen, chefgruppen, samt resten af huset med kvalificeret juridisk rådgivning.

 

Sekretariatets opgaver omfatter bl.a. håndtering af spørgsmål i relation til klassiske forvaltningsretlige emner, lovarbejde og -fortolkning samt persondata. Derudover servicerer vi styrelsens enheder med konkret juridisk vejledning i forhold til primært patent- og brugsmodellovgivningen.

 

Vi koordinerer og kvalitetssikrer styrelsens kontrakter og udbudsprocesser, står for undervisning af vores kolleger i relevante juridiske emner og håndterer de juridiske spørgsmål, der måtte opstå. Vi deltager i betjeningen af Erhvervsministeren og ministeriets departement og i internationale forhandlinger på EU-retligt og internationalt plan.

 

Dine arbejdsopgaver vil være varierende inden for sekretariatets opgaver. Opgaverne vil bl.a. bestå i at bistå sekretariatets jurister med udarbejdelse af udkast til notater, lettere juridisk sagsbehandling, herunder udarbejdelse af udkast til afgørelser og besvarelse af henvendelser, samt juridisk informationssøgning og administrative opgaver.

 

Hos os vil du indgå i et stærkt fagligt miljø, der er præget af at være tæt på ledelsen, hvor beslutningerne træffes, og hvor opgaverne er mange og forskelligartede.

 

Vi er et mindre sekretariat, der favner bredt og der er gode muligheder for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver og for faglig sparring i stort som småt.

 

Om dig

 

Du er på den sidste del af din bachelor (stud.jur.). Du har interesse for at arbejde med forvaltningsret og immaterialret.

 

Vi er i daglig kontakt med mange interessenter, både interne og eksterne. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, servicemindet og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger og faglige områder.

 

Det vigtigste er, at du har et godt juridisk grundlag, er engageret, grundig, detaljeorienteret og er i stand til at arbejde selvstændigt, men tør stille spørgsmål og efterspørge sparring. Det er et krav, at du kan formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

 

Om os

 

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet.

 

Patent- og Varemærkestyrelsen har en uformel omgangstone, god kantineordning, motionsrum og en velfungerende personaleforening.

 

Om ansættelsen

 

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Din arbejdstid vil være ca. 15 timer om ugen med mulighed for at indgå særlige aftaler i forbindelse med eksamener.

 

Ansøgning

 

Søg via nedenstående knap "søg stilling" eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag skal være modtaget senest fredag den 26. februar 2020 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 9.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Roman Tsurkan på tlf. 43 50 85 24 eller på e-mail rts@dkpto.dk. Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår kan du kontakte vores hr-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. 91337061 eller e-mail zlh@em.dk

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

 

Vi arbejder for det innovative Danmark

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet. Vi arbejder for at sikre, at danske virksomheder har rettighederne til deres egne idéer, så vi skaber de bedst mulige forudsætninger for vækst og udvikling både i og udenfor Danmarks grænser. Vores arbejde består eksempelvis i, at:

  • skabe de bedst mulige vilkår for, at danske virksomheder kan sikre deres rettigheder nationalt og internationalt.

  • afdække virksomheders behov og vejlede i, hvordan de sikrer og udnytter deres rettigheder optimalt.

  • udstede patenter og registrere design, varemærker og brugsmodeller.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2021
Udløber
26-02-2021
Kviknummer
LJA-81674522
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-02-2021
Ansøgningsfrist
26-02-2021
Kviknummer
LJA-81674522
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed