Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur til Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Metroselskabet I/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2018

Har du lyst til at prøve kræfter med spændende juridiske problemstillinger i praksis og samtidig være med til at skabe de infrastrukturelle rammer for visionerne om fremtidens København? Så grib muligheden for at få et job i det team, der står for udbygningen af den kollektive transport i hovedstadsområdet.

 

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger med tiltrædelse snarest muligt en dygtig stud.jur. til Areal- og Rettighedsafdelingen (AR). AR arbejder i krydsfeltet mellem de store politiske aftaler om infrastrukturanlæg og borgernære bekymringer og varetager som følge heraf mange grænseflader både internt og eksternt.

 

Du vil skulle bistå ARs advokat og advokatfuldmægtig og øvrige medarbejdere med afdelingens opgaver inden for en række juridiske kernediscipliner, herunder obligations- og ejendomsret, forvaltningsret og lovfortolkning. Du vil desuden skulle bistå i sager om infrastrukturanlæg, ekspropriation og naboret, vej- og planlovgivningen og håndtering af grænsefladeprojekter. Du vil også skulle varetage opgaver af mere praktisk karakter, f.eks. arkivering og informationssøgning.

 

Din profil

Du er stud.jur. og har som minimum to år tilbage af din studietid. Det vil være en fordel, hvis du har eller har haft hovedparten af de formueretlige fag og forvaltningsret.

 

Vi forventer desuden, at du er struktureret, analytisk og fokuseret. Som person er du åben og udadvendt med gode samarbejdsevner. Du arbejder selvstændigt og med engagement. Herudover er du serviceminded og kan bevare overblikket og det gode humør i en travl og til tider hektisk hverdag.

 

Om os

AR består af 13 dedikerede medarbejdere, hvoraf 2 er studentermedhjælpere. Du bliver en del af et miljø med høje ambitioner, daglig faglig sparring og en uhøjtidelig omgangstone.

 

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår og gode kolleger.

 

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen vi er selvfølgelig fleksible i forhold til at tilpasse arbejdstiden i forhold til dit studie.

 

Kontakt

For yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Karina A. Fabrin Bruus på tlf. 72 42 46 78.

 

Ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt og senest onsdag den 27. marts 2018 via linket. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Husk også at sende karakterudskrift, CV samt eventuelle relevante udtalelser.

 

Bemærk: Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Send din ansøgning via linket.

 

Om Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

 

Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden.

 

Vi er 300 engagerede medarbejdere og ca. 500 rådgivere, der arbejder i et internationalt miljø med højt kvalificerede specialister fra ind- og udland. Vi har det overordnede ansvar for driften af metroen og for at anlægge nye metrolinjer og den kommende letbane i alle faser fra udvikling, projektering, udbud samt anlæg og drift

 

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Staten og Region Hovedstaden.

 

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk  

Del dette job

Kontakt
Metroselskabet I/S
Metrovej 5
2300 København S
Tlf
3311 1700
Web
Kontakt
Metrovej 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
27-03-2018
Kviknummer
LJA-57632399
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Metroselskabet I/S

Adresse
Metrovej 5
2300
København S
Danmark
Tlf 3311 1700
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
27-03-2018
Kviknummer
LJA-57632399
Jobtype
Studenterjob
Fag
Jura
Beliggenhed