Gem annonce

Stud.jur. til Fries juridiske afdeling

A-kassen Frie

Odense, Fyn

Indrykket
10-06-2021

Frie søger 2 dygtige jurastuderende med interesse for ansættelsesret

Den juridiske afdeling i Frie arbejder for, at vores medlemmers interesser bliver varetaget på professionel og proaktiv vis.

Vi yder juridisk rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesrettens områder, og varetager forhandlinger og retssager i forbindelse med ansættelsesretlige forhold i bred forstand. Herudover yder afdelingens socialrådgivere råd og vejledning inden for det rummelige arbejdsmarked.

Udover de direkte medlemssager inden for ansættelsesret omfatter afdelingens opgaver interessevaretagelse gennem høringssvar og bidrag til profilering af Frie.

Afdelingen består af advokater, jurister, juridiske konsulenter og i alt 5 jurastuderende. To af disse bliver færdige med deres studier nu til sommer 2021, hvorfor vi søger deres afløsere. Du vil derfor indgå i et team med 4 andre jurastuderende, som bl.a. har til opgave at besvare vores medlemmers telefoniske henvendelser.

Vi bor i centrum af Odense, tæt på banegården og har hyggelige kontorer i den gamle bydel.

Jobbet

Som studentermedhjælper vil du indgå i Fries juridiske afdeling og bistå med lettere juridisk sagsbehandling og rådgivning.

Dine arbejdsopgaver vil være inden for ansættelsesretten med vægt på individuel arbejds- og funktionærret.

Indledningsvist vil der være tale om afgrænsede områder som kontraktgennemgang og lettere telefonisk rådgivning. På sigt kan der være mulighed for mere omfattende medlemsrådgivning og sagsbehandling.

Din profil

Du er stud.jur. og har senest juli 2021 gennemført faget Arbejdsret, og gerne tillige faget Individuel Ansættelsesret. Vi lægger desuden generelt vægt på, at du har interesse i arbejds- og ansættelsesret og kan dokumentere kendskab til området via relevante ansættelsesretlige fag og/eller praktisk erfaring inden for området.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du kan lide at arbejde med sagsbehandling og rådgivning
  • Du har gode formidlingsevner i skrift og tale
  • Du er struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst
  • Du er empatisk og har en positiv indfaldsvinkel til andre mennesker
  • Du er imødekommende og sætter en ære i at yde god service over for vores medlemmer

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende studenterjob på ca. 15 timer om ugen blandt dygtige og kompetente kolleger. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativitet højt og tror på, at begejstring smitter.

Hvis du ønsker at placere et praktikophold hos os, er vi også meget åbne for at drøfte den mulighed.

Vi tager naturligvis hensyn til dit studie ved fastlæggelse af arbejdstiden.

Tiltrædelse

Tiltrædelse efter aftale, men senest 1. september 2021.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller til Frie generelt, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Ole Østergaard på telefon 63 13 86 57 eller souschef Rune Henneberg på telefon 63 13 86 58.

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV ved at klikke på "Send ansøgning". Vi inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollegaer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
09-07-2021
Kviknummer
LJA-82235056
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

A-kassen Frie

Adresse
Overgade 24
5000
Odense C
Praktisk information
Indrykket
10-06-2021
Ansøgningsfrist
09-07-2021
Kviknummer
LJA-82235056
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce