Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. til Byudvikling, Miljø og Erhverv i Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
10-05-2022

Er du optaget af natur og miljø? Har du forståelse og interesse for forvaltningsret? Synes du det vil være spændende at arbejde i en politisk organisation? Og søger du et studierelevant job med en fantastisk mulighed for at prøve din faglighed af i praksis, så tilbyder vi to spændende studenterstillinger på Fredensborg Rådhus, som ligger i Kokkedal med gode offentlige transport-forbindelser.  

Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv opjusterer de juridiske kompetencer, så vi i højere grad kan bistå de enkelte fagteams med juridiske opgaver, sagsbehandling og rådgivning. Det er navnlig i forbindelse med påbudssager, klagesager, politianmeldelser og aktindsigter, at der er et særligt behov for juridisk bistand.

I vores center har vi bl.a. rigtig mange afgørelsessager inden for mange fagområder, og vores dagligdag er præget af direkte dialog med borgerne. Helhedsforståelsen for den kontekst juraen indgår i er altafgørende for en god sagsbehandling. Som jurastuderende i vores center får du en unik mulighed for at koble den juridiske teori du lærer på studiet sammen med praksis.

Om stillingen

Vi søger 2 jurastuderende til at bistå med en bred portefølje af juridiske opgaver inden for centerets fagområder.

Som eksempler på opgaver kan vi nævne udarbejdelse af afgørelser, informationssøgning til brug for sagsbehandling, udvikling af skabeloner og fraser, udvikling af vejledninger om sagsbehandling, tinglysning, håndtering af aktindsigter, bistand i forbindelse med klagesager og politisager, formidling af juridiske nyheder til centeret mv. Du vil også få mulighed for at få din egen sagsportefølje tilpasset dit niveau.

Derudover kan der være opgaver af mere praktisk og administrativ karakter.

Om dig

  • Du er jurastuderende, og har afsluttet eller er i gang med faget forvaltningsret.
  • Du er velformuleret i skrift og tale.
  • Du kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og arbejder struktureret og grundigt.
  • Du er god til at tage ansvar og følger dine opgaver til dørs.
  • Du kan tage initiativ samt arbejde selvstændigt.
  • Du arbejder helhedsorienteret og har også blik for detaljen.
  • Du er fortrolig med Microsoft Officepakken og har gode IT-kundskaber.
  • Du er fleksibel og åben for alle slags opgaver, både faglige såvel som praktiske.
  • Du har et godt humør og engagement.

Om Team Klima, Administration og Udvikling

Du bliver en del af Team Klima, Administration og Udvikling, som er et selvstyrende team med reference til centerchefen. Teamet er et tværgående team med et tæt samarbejde med de øvrige fagspecifikke teams i centeret og den centrale juridiske enhed i kommunen. Du kommer til at få et meget tæt samarbejde med centerets jurist, der har stor erfaring med fagområderne i centeret.

Vi er 9 medarbejdere i teamet. Centerets jurist, 4 klimamedarbejdere og 1 studentermedhjælper, og 2 administrative medarbejdere og 1 kontorelev.

Om centret

I Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv er vi ca. 75 kolleger. Vi yder en god og kompetent service i samarbejde med virksomheder, borgere, kollegaer og politikere.

I centeret arbejder vi med fysisk planlægning, byggesagsbehandling, geodata, natur, miljø, klima, affald, mobilitet og infrastruktur, erhverv og turisme. Vi arbejder aktivt med inddragelse og tværfagligt samarbejde for at skabe de bedst mulige løsninger.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone, et tæt og tillidsfuldt samarbejde, høj faglighed og engagement.

Om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune er en attraktiv arbejdsplads i Nordsjælland. Geografisk er Rådhuset godt placeret i Kokkedal 20 min. fra København, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportforbindelser. Vi er en kommune i vækst med byudviklingsprojekter i alle fire bysamfund. Kommunen er med i Kongernes Nordsjælland, DK 2020 og Danmarks Vildeste Kommune.

Løn- og Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er på 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt og under hensyn til forelæsninger, eksamensperioder mv. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer og efter principperne i Ny Løn.

Arbejdsstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal. Der er mulighed for, at du kan udføre opgaver hjemmefra.

Ansøgningsfrist: mandag den 20. juni kl .12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Ansættelsesstart efter aftale, gerne den 1. juli eller når du er færdig med eksamen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte specialkonsulent, cand.jur. Tina Sommer, tlf. 20 47 90 16.

Frist:

20-06-2022, 12:00

Kontaktperson:

Tina Raagaard Sommer

Jurist / Specialkonsulent

20 47 90 16

2562864

Stillingskategori:

Økonomi og Jura

Stillingstype:

Deltid

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fredensborg Kommune

Adresse 1
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2022
Udløber
20-06-2022
Kviknummer
LJA-83597241
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fredensborg Kommune

Adresse
Egevangen 3 B
2980
Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2022
Ansøgningsfrist
20-06-2022
Kviknummer
LJA-83597241
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed