Gem annonce

Stud.jur. til Bygningsfornyelse til juridiske og administrative opgaver

Københavns Kommune - Teknik og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-08-2022

Stud.jur. søges til Bygningsfornyelse i Københavns Kommune til juridiske og administrative opgaver i forbindelse med byfornyelsesindsatsen i København

Københavns Kommune har et mål om at sikre sunde og gode boliger til alle københavnere. Vi yder støtte til ejendomsrenoveringer og vejleder om bæredygtige tiltag indenfor den grønne omstilling. Gennem byfornyelsesindsatsen er vi med til at skabe en bæredygtig hovedstad, der er attraktiv at bo og leve i for københavnerne. Det kan du være med til at gøre til virkelighed.

Om jobbet

Du bliver en del af enheden Bygningsfornyelse i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor vi arbejder med bygningsfornyelse af København særligt i de udsatte byområder og i byens ældre bygningsmasse.

Vi administrerer flere forskellige puljer, som kan søges af københavnerne. Puljer som skal sikre, at vi kan skabe en sammenhængende og mangfoldig by, hvor boligstandarden hæves, energiforbruget sænkes og arkitekturen bevares. En del af vores renoveringsprojekter er udviklingsprojekter, der afprøver nye bæredygtige løsninger. Desuden gennemfører vi en række spændende udviklingsprojekter, som har fokus på klima, herunder energifællesskaber og mobilisering af københavnernes bidrag til en bæredygtig hovedstad.

Vi er også sekretariat for Boligkommissionen, som arbejder for at sikre, at byens boliger er tidssvarende og opretholder en vis standard. Boligkommissionen kan nedlægge forbud mod beboelse eller ophold, hvis forholdene er sundheds- og brandfarlige.

Væsentlige opgaver i stillingen

 • Rådgivning af og sparring med kolleger og ledelse i juridiske spørgsmål indenfor det brede felt af lovgivning, der regulerer området, herunder især Byfornyelsesloven
 • Juridiske opgaver samt sekretariatsopgaver for Boligkommissionen
 • Generel behandling af byfornyelsessager og evt. support til enhedens udviklingsprojekter
 • Håndtering af servitutter, der udspringer af Byfornyelsesloven eller Saneringsloven
 • Mulighed for at stifte bekendtskab med småsagssystemet og fogedretssager

Om dig

 • Du læser jura eller HA (jur.)
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • Du bliver motiveret af forskelligartede opgaver og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver
 • Du har lyst til at bidrage til at skabe en bæredygtig hovedstad og har en interesse for klima, da du formentlig på sigt også vil få mulighed for at beskæftige dig med udvikling af energifællesskaber
 • Du er god til at samarbejde og bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • Du kan kommunikere din juridiske viden på en anvendelig måde for ikke-jurister
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med fast ejendom

Vi kan tilbyde dig

Et alsidigt job i en spændende og udviklingsorienteret organisation med gode kolleger, der har forskellige faglige baggrunde. Du vil få et tæt samarbejde på tværs af organisationen i dit arbejde med byfornyelse, da området også dækker områdefornyelser og gårdhaver. 

Du bliver en del af enheden Bygningsfornyelse i afdelingen for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold i Teknik- og Miljøforvaltningen. Vi er 28 ansatte med forskellige uddannelser og kompetencer. Du vil få god sparring i det team, som du kommer til at indgå i, hvor du vil arbejde tæt sammen med teamets jurist, og vi sørger for, at du vil blive ført godt ind i stoffet.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt. Arbejdssted er Islands Brygge 37, 2300 København S.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Erik Dam på 2113 5971 (uge 31-33) eller jurist Louise Anthon på 2934 1264 (uge 32-33).

Søg via linket senest søndag den 21. august 2022

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34 eller uge 35 i 2022.

 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune - Teknik og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
01-08-2022
Udløber
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83883610
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune - Teknik og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-08-2022
Ansøgningsfrist
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83883610
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce