Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. med blik for detaljen og kvalitetsbevidst sagsbehandling til Søfartsstyrelsens juridiske og internationale kontor

Søfartsstyrelsen

Vestsjælland

Indrykket
16-06-2022

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?

Søfartsstyrelsens afdeling for Maritim Regulering og Jura søger en studentermedhjælper, som skal være med til at sørge for, at Søfartsstyrelsen leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet.

 

Om jobbet

Du vil skulle indgå i og bidrage til vores stærke, faglige, juridiske miljø i Søfartsstyrelsens afdeling for Maritim Regulering og Jura. Kontoret fungerer som Søfartsstyrelsens interne advokatkontor, som rådgiver styrelsens fagenheder i juridiske og tekniske spørgsmål. Dette indebærer bl.a. sager om EU-ret og international regulering, forvaltningsretlige spørgsmål, persondataret og regler om overtrædelse af søfartslovgivningen.

 

En typisk arbejdsdag kan indeholde en række forskellige opgaver, f.eks.:

  • Forberedelse af sager om overtrædelse af søfartslovgivningen.

  • Bistand til udarbejdelse af regler eller juridiske vejledninger, juridiske notater, fortolkning af EU eller international regulering m.v.

  • Sparring med og juridisk rådgivning til kolleger fra andre afdelinger om fx aktindsigt og om implementering af persondataforordningen.

 

Om dig

Du studerer jura og er som minimum påbegyndt 3. år på jurastudiet.

 

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med mange forskelligartede opgaver.

  • Er udadvendt og trives med en bred kontaktflade både internt og eksternt.

  • Er struktureret, analytisk og følger op på opgaverne.

  • Kan sætte dig ind i og overskue nye og komplekse juridiske problemstillinger, herunder ofte med en EU-retlig eller international vinkel

  • Kan holde hovedet koldt og bevare fagligheden i pressede situationer.

 

Om os

Du vil skulle arbejde i Maritim Regulering og Jura, hvor vi arbejder med udvikling af regler, der skal fremme sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe, søfarende og fiskere og de farvande, de sejler i. Samtidig er vi med til at sikre, at reguleringen skaber de bedste rammer for væksten og konkurrenceevne i den maritime sektor. Vi deltager i forhandlingerne om internationale og EU-regler og udarbejder de danske regler.

 

Afdelingen består af ca. 33 medarbejdere med juridisk, teknisk og akademisk baggrund. Der er to kontorchefer tilknyttet til afdelingen, og du vil blive tilknyttet den juridiske chef og skulle udføre dine arbejdsopgaver i samarbejde med alle kontorets medarbejdere, men navnlig sammen med kontorets jurister. Du vil få tilknyttet en af kontorets jurister som din mentor og primære sparringspartner.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Den ugentlige arbejdstid vil være 15-20 timer efter aftale.

 

For at komme i betragtning til stillingen skal du være aktiv studerende og kunne dokumentere, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Vi ønsker, at du starter hurtigst muligt.

 

Søfartsstyrelsen er placeret i Korsør.

 

Ansøgning

Du søger stillingen via nedenstående knap "søg stillingen" eller via vores hjemmeside www.sfs.dk.  Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 31. juli 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.

 

Vil du vide mere?

 

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte kst. kontorchef Anne Rosendahl Appelquist på telefon 91376316 eller specialkonsulent Mette Rosager på telefon 7219 6223.

 

For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på telefon 91337061. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Søfartsstyrelsen

Adresse 1
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør
Danmark
Tlf
72 19 60 00
Adresse 2
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-06-2022
Udløber
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83727529
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Søfartsstyrelsen

Adresse
Caspar Brands Plads 9
4220
Korsør
Danmark
Tlf: 72 19 60 00
Praktisk information
Indrykket
16-06-2022
Ansøgningsfrist
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83727529
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed