Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur eller stud.merc.jur til DSB Jura

Alle Områder, HQ

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023
Drømmer du om et studiejob, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt med juridiske opgaver, prøve kræfter med forskellige retsområder og være en del af et dynamisk team med 12 kolleger?

Vi søger en studentermedhjælper til at indgå i og løse opgaver i Jura og efter behov også DPO- og compliancefunktionen. Vi tilbyder et spændende studenterjob med fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden.

DSB Jura fungerer som en in-house juridisk funktion, der understøtter hele DSB-koncernen. Vi har derfor en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor de fleste juridiske områder, lige fra udarbejdelse af kontrakter, rådgivning om udbuds- og persondataret, til behandling af erstatningskrav. DPO- og compliancefunktionen overvåger, at DSB-koncernen lever op til relevant lovgivning og rådgiver om databeskyttelsesretlige og compliancerelaterede forhold. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem offentlig- og privatret, ofte i en politisk kontekst. Det gør opgaverne både udfordrende og sjove.

Start din karriere hos os Når du træder ind ad døren til Jura, vil du møde 12 dygtige kolleger, som hjælper vores kollegaer med juridiske spørgsmål og risikoafdækning, udarbejder og forhandler kontrakter og håndterer tvister.

Vi er med, når der skal tages større beslutninger i organisationen og finder i fællesskab frem til juridiske og risikoafstemte løsninger, der understøtter den kommercielle agenda.

Vi er med dig hele vejen, så du får en god start!

Organisatorisk er vi 9 jurister og en skadebehandler i Jura, og dertil kommer 2 jurister i DPO & Compliance. Til sammen er vi derfor 12 dygtige og sjove kollegaer, som deler kontor, frokost, afdelingsmøder, afdelingsdage, julefrokoster osv.

Vi prioriterer nærvær og det gode sammenhold i afdelingen højt og bruger hinanden rigtig meget til faglig sparring. Hjælpsomhed og en uhøjtidelig omgangstone er vigtig for os.

Om jobbet og din hverdag Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen, hvor der vil være gensidig fleksibilitet i placeringen af arbejdstiden på 2-3 dage om ugen, og særlig fleksibilitet omkring eksamensperioder m.v.

Vi tilbyder dig et gratis togkort, så du kan komme nemt og gratis til arbejdet tæt ved Høje Taastrup station kun 13 min fra Københavns Hovedbanegård. Togkortet kan du også bruge i din fritid.

Du kommer til at indgå i teamet på lige fod med dine kollegaer, og det vil være muligt at præge dine opgaver ud fra dine kvalifikationer og interesser.

Som vores nye studentermedhjælper vil du få mulighed for at beskæftige dig med mange forskellige juridiske områder og samtidig lære en masse. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingernes jurister, men kommer også til at arbejde selvstændigt med juridiske opgaver. Du får mulighed for at bruge din teori i praksis i forbindelse med løsningen af dine arbejdsopgaver.

Dine opgaver er en interessant blanding af

 • løbende opdatering af kontraktsparadigmer i vores ContractLifecycleManagement (CLM) -system
 • behandling af erstatningskrav fra DSBs kunder, som er kommet til skade under rejsen
 • udkast til fortrolighedsaftaler, mindre kontrakter m.m.
 • bistand til behandling af aktindsigtssager relateret til udbud
 • juridisk informationssøgning.


Hvem er du? Vi forventer, at du

 • er stud.jur. eller stud.merc.jur., gerne på den afsluttende del af bacheloruddannelsen eller starten af kandidaten
 • arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret
 • er god til at kommunikere på skrift og i tale.


Herudover forventer vi, at du er en holdspiller med et stort engagement, er serviceminded, imødekommende, let at omgås og har et godt humør.

Hvad tilbyder DSB? Vi tilbyder alle vores studerende, kandidater, praktikanter og unge nyuddannede at blive en del af vores Young Professionals' Network

En af vores nuværende medarbejdere tog initiativ til at lancere et internt netværk for unge fagfolk Det er nu fuldt implementeret, understøttet af HR og selvstændigt drevet af medlemmerne.

Det er her, I mødes til socialt samvær, forretningsmæssige input og faglige diskussioner.

Du kan se frem til

 • Udvikling af dine talenter og færdigheder
 • Fleksible arbejdstider
 • Gratis transport med DSB
 • Træning i DSBs eget fitnesscenter og PureGym
 • Ansættelse efter gældende AC-overenskomst, herunder pension


Læs mere her om vores personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Søg nu Ansøgningsfristen er d. 29.11.2023.

Vi evaluerer og gennemfører samtaler løbende, så skynd dig at søge.

Upload cv, ansøgning (evt. som en video) og eksamenspapirer/karakterudskrift.

Har du spørgsmål, så ringer du bare til juridisk chef Heike Milling Thyssen på tlf. 24689946.#LI-SR1

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Alle Områder, HQ

Adresse 1
Telegade 2
2630 Taastrup
Danmark
Tlf
60521460
Adresse 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
29-11-2023
Kviknummer
LJA-85100070
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Alle Områder, HQ

Adresse
Telegade 2
2630
Taastrup
Tlf: 60521460
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
29-11-2023
Kviknummer
LJA-85100070
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed