Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiepraktik i Hofmarskallatets Sekretariat

Kongehuset, Hofmarskallatet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022

Hofmarskallatets Sekretariat                                 

Hofmarskallatet er Hendes Majestæt Dronningens administration og ledes af Hofmarskallen. Den overordnede ramme for arbejdet i Sekretariatet er at understøtte statsoverhovedets opgaver med at repræsentere Danmark udadtil og være et samlingspunkt indadtil i forbindelse med Kongehusets deltagelse i officielle arrangementer.

 

Hofmarskallatets sekretariat koordinerer og planlægger Kongehusets deltagelse i de officielle arrangementer, herunder statsbesøg, officielle besøg, sommertogter og modtagelse af nye ambassadører. Desuden varetager Sekretariatet en række administrative opgaver, herunder vedligeholdelse af forskellige databaser og besvarelse af henvendelser fra myndigheder, virksomheder og borgere.

 

Praktikantens rolle

Som praktikant bliver du en del af et hus, der værner om sine traditioner, men samtidig fungerer som en dynamisk og moderne organisation, og hvor offentligheden er med til at præge hverdagen. Du vil blive en del af et team som blandt andet varetager følgende opgaver:

  • Forberedelse, planlægning samt gennemførelse af Kongehusets arrangementer.

  • Planlægning og koordinering af ambassadørmodtagelser og afskedsaudienser.

  • Researchopgaver i forbindelse med frembringelse af materiale til brug for arrangementer mv.

  • Forskelligartet skriftlig kommunikation, herunder besvarelser af borgerhenvendelser og henvendelser fra samarbejdspartnere.

  • Opsætning og layout af programmer, invitationer mv.

  • Deltagelse i møder med Kongehusets samarbejdspartnere og ansatte.

  • Øvrige forefaldende opgaver.

 

Hofmarskallatets rolle

Som praktikant bliver du en del af et lille team, hvor vi løfter i flok. Samtidig får du god mulighed for at prøve kræfter med at styre egne projekter, hvilket bidrager til din faglige udvikling. Vi bestræber os desuden på, at praktikanten får kendskab til alle dele af arbejdsprocesserne, og får godt indblik i og forståelse for den sammenhæng opgaverne løses i. Vi tilbyder et praktikophold med et meget varieret indhold og en bred kontaktflade eksternt og internt i Kongehuset, der giver godt indblik i processer og arbejdsgange i et sekretariat. Praktikanten vil desuden blive tilknyttet en mentor.

 

Forventninger til praktikanten

Hofmarskallatet søger en engageret praktikant, der gerne vil i praktik i forbindelse med sin kandidatuddannelse. Praktikanten skal have lyst til at indgå i de daglige opgaver i Sekretariatet, og have en god fornemmelse for Kongehusets særlige rolle.

 

Praktikopholdet

Det er en forudsætning for praktikopholdet, at du får opholdet meritoverført på din kandidatuddannelse svarende til min. 15 ECTS-point af din uddannelse. Praktikforløbet planlægges efter praktikantens studieordning - herunder har praktikanten et antal studiefridage, der kan dedikeres til skrivning af praktikopgave. Ligesom praktikanten under praktikopholdet deltager i eventuelle løbende møder med vejleder fra uddannelsesstedet.

 

Praktikforløbet er ulønnet. Vi forbeholder os retten til at udbetale en erkendtlighed på kr. 3.000,00 pr. måned.

 

Ansøgning

Ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser sendes via nedenstående link senest søndag den 2. oktober. Vi forventer at afholde samtaler i uge 40. Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte studentermedhjælper Pernille Jørgensen på mail: PERJ@KONGEHUSET.DK eller telefon: 3340 2506.

 

Det er en forudsætning for praktikopholdet, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele praktikperioden.

 

Læs mere om Kongehuset på WWW.KONGEHUSET.DK eller følg os på Facebook og Instagram.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kongehuset, Hofmarskallatet

Adresse 1
Det Gule Palæ, Amaliegade 18
1256 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84054668
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kongehuset, Hofmarskallatet

Adresse
Det Gule Palæ, Amaliegade 18
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-09-2022
Ansøgningsfrist
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84054668
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed