Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob i privat praksis på Frederiksberg

Psykologerne Johansen & Kristoffersen

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2019

Psykologerne Johansen & Kristoffersen søger en psykologistuderende på bachelordelen med interesse for administration af en psykologisk klinik og kognitiv adfærdsterapi til et studiejob.

Du vil i første omgang primært varetage bogføring af udgifter og indtægter, fakturering, almindelige praktiske opgaver omkring drift, og til tider telefonvisitation i vores telefontid, opdatere elektronisk markedsføring samt udarbejde faglige tekster til hjemmesiden.

Ud over de faste opgaver vil du på sigt og efter grundig oplæring gradvist varetage afgrænsede opgaver som social adfærdstræning og eksponering med klienter rekrutteret af psykologerne i klinikken, når dette er muligt og relevant. De klientrettede arbejdsopgaver superviseres tæt af klinikkens psykologer. Du vil ikke komme til at varetage selvstændige forløb med klienter.

Der vil også være mulighed for at deltage i nogle af vores interne og eksterne kurser, workshops og supervision.

Psykologerne Johansen & Kristoffersen består af ti psykologer og en administration, som sammen er ansvarlige for at levere psykologydelser på det højeste niveau i et ungt og moderne læringsmiljø.

Vi forventer, at du er organiseret, udviklingsorienteret, flittig, og har mod på nye opgaver og kan arbejde selvstændigt. Erfaring med kognitiv adfærdsterapi er en fordel, men ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen. Arbejdstiden i foråret 2019 vil være fleksibel og i et omfang af 5 til 10 timer om ugen.

Se eventuelt mere om os på vores hjemmeside: www.pjkp.dk

Motiveret ansøgning, CV og billede sendes til vores mail info@pjkp.dk med frist den 21-02-2019 kl. 12:00. I e-mailens emnefelt anføres Ansøgning studiejob [dit navn]. Vi opfordrer alle til at ansøge hurtigst mulig, da vi afholder løbende jobsamtaler, når vi modtager ansøgninger, hvor ansøgeren vurderes som værende aktuel for stillingen. Hvis vi finder den rigtige ansøger, inden ansøgningsfristen udløber, vil dette annonceres på vores hjemmeside og på vores Facebook-side. Yderligere information om jobsamtalen fremsendes sammen med svar på ansøgningen til de udvalgte kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.

// Psykologerne Johansen & Kristoffersen

Solbjergvej 3. 5. sal, 2000 Frederiksberg.

Del dette job

Kontakt

Psykologerne Johansen & Kristoffersen

Adresse 1
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
21-02-2019
Kviknummer
LJA-70522137
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Kulturdepartementet

Bjorg Fjell Rekruttering, Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Psykologerne Johansen & Kristoffersen

Adresse
Solbjergvej 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Indrykket
08-02-2019
Ansøgningsfrist
21-02-2019
Kviknummer
LJA-70522137
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed