Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiechef

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

Odense, Fyn

Indrykket
18-01-2022

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole spiller en afgørende rolle for vækst og udvikling i regionen og som vores nye studiechef vil du få en afgørende indflydelse på drift og udvikling af en af vores mest centrale administrative afdelinger.

 

Hvorfor har vi brug for dig?

UCL uddanner de mennesker, der skaber fremtidens erhvervsliv og velfærdssamfund. Derfor skal vi sikre de stærkeste og mest motiverede dimittender til vores mange aftager, i såvel den offentlige og private sektor.

 

UCL skaber løsninger, der kan bruges. Vi deler hverdag med vores omverden og bruger den som afsæt til at udvikle og uddanne til fremtidens arbejdsmarked. Vi bringer viden og innovation i anvendelse og søger nye løsninger på tværs af fagligheder. Vi skubber til udviklingen af praksis og kompetencer i de erhverv, vi samarbejder med.

 

For at gøre de ambitioner til virkelighed kræver det en administration af høj kvalitet.

 

Da vores nuværende studiechef går på pension har vi brug for en ny resultatorienteret chef, der tænker strategisk samtidigt med sikker drift.

 

Om jobbet

Som studiechef står du i spidsen for 90 fagligt stærke medarbejdere, der beskæftiger sig med alle administrative- og vejledningsopgaver i forhold til UCLs studerende, lige fra håndtering af ansøgninger, udarbejdelse af skemaer, gennemførelse af eksamen, juridiske afgørelser og meget andet. Studieservice har derfor en vigtig opgave i forhold til hele den studerendes studieliv.

 

Du bliver chef for tre afdelingsledere, som sammen med dig driver udviklingsprojekter samt planlægger og koordinerer den daglige drift i afdelingen.

 

Afdelingen er organiseret i tre velfungerende afdelinger:

 • Studieadministrationen for pædagogik og samfund og Studieadministrationen for sundhed

 • Studieadministrationen for Erhverv og for Optagelsen

 • SU, SPS, Studie- og karrierevejledningen

 • Desuden er der et internationalt team og en uddannelsesjuridisk enhed, som er ledet af studiechefen

 

Du får endvidere ansvar for at:

 • Anvendelsen af de fagspecifikke administrative systemer bedst muligt understøtter de administrative processer samt at disse systemer i samspillet med andre systemer og platforme i UCL anvendes sikkert

 • Skabe og vedligeholde relationer til samarbejdspartnere internt i UCL - herunder også at gennemføre løbende opfølgnings- og statusmøder

 • Deltage i relevante strategi- og udviklingsgrupper

 

Dig som person

Du er typen, der spreder god energi på arbejdspladsen. Samtidig brænder du for at motivere og udvikle mennesker, så deres kompetencer kommer optimalt i spil. Du gør det gerne gennem en anerkendende ledelsesstil. Du tænker strategisk og har et godt blik for, hvordan Studieservice skaber værdi i forhold til strategien.

 

Du er som person robust og velafbalanceret; er i stand til at stå fast under pres; optræder med en god personlig autoritet og pondus og har en stor arbejdskapacitet

 

Du er ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, har stærke lederegenskaber, gennemslagskraft og er god til at skabe relationer. Og du er både en synlig leder for dine medarbejdere og uddannelsesledelserne, direktionen og eksterne institutioner, som du også kommer til at samarbejde med.

 

Din baggrund

 • Har en relevant uddannelses- og erfaringsbaggrund

 • Du har erfaring med ledelse af ledere og har en relevant lederuddannelse

 • Gerne kendskab til studieadministration og administrative systemer

 • Erfaring med digitalisering af arbejdsprocesser

 • Har en god fornemmelse for og føling med hvor organisationen bevæger sig hen og understøtter dette, bl.a. ved at sætte retning og være ambitiøs i forhold til at realisere strategien

 

Organisation

Studieservice er en centralt placeret stabsfunktion, der samarbejder med hele organisationen.

 

Du refererer til direktøren for Fællesområdet og bliver en del af en stærk chefgruppe bestående af chefen for Kommunikation og Markedsføring, HR-chefen og chefen for Digitalisering og IT.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse 1. maj 2022.

 

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Stillingen er uden højeste arbejdstid.

 

Dit primære ansættelsessted vil være Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCL's øvrige adresser i Vejle, Jelling og Svendborg.

 

Vil du vide mere?

Der er udarbejdet en job- og personprofil.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Fællesområdet Carsten Vikkelsøe på 21 15 92 66.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via www.ucl.dk/job senest 23. februar 2022.

 

Første samtalerunde afholdes 1. marts 2022. Anden samtalerunde afholdes 7. marts 2021.

 

Der vil være profiltest mellem 1. og 2. samtalerunde.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

Adresse 1
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M
Danmark
Tlf
24483262
Praktisk information
Oprettet
18-01-2022
Udløber
23-02-2022
Kviknummer
LJA-83244452
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

Adresse
Niels Bohrs Allé 1
5230
Odense M
Tlf: 24483262
Praktisk information
Indrykket
18-01-2022
Ansøgningsfrist
23-02-2022
Kviknummer
LJA-83244452
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed