Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studieadministrativ medarbejder til Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-03-2018

- du yder professionel og venlig service til skolens studerende og ansatte

 

Vil du være med til at få administrationen til at glide glat på vores spritnye skole i Lyngby, nord for København? Er du en haj til at administrere, koordinere og planlægge? Så er du måske vores nye medarbejder i Studieadministrationen?

 

Studieadministration og journalisering

Som studieadministrativ medarbejder på Maskinmesterskolen København varetager du forskellige journaliseringsopgaver og registreringsopgaver i vores studieadministrative system, SIS. Det er også dig, der står for en del af kommunikationen med vores studerende, når de har spørgsmål. Du understøtter uddannelsen med alsidige serviceopgaver, planlægning og koordinering, og du udvikler dig langsomt men sikkert til at være den, både lærere og studerende kommer til med alle de spørgsmål, der ikke findes svar på i lærebøgerne.

 

Du bliver en del af Studieadministrationen, hvor du får tre studieadministrative medarbejdere og to studentermedhjælpere som nærmeste kollegaer. Sammen understøtter I skolens godt 60 medarbejdere, og ikke mindst vores cirka 900 modne og målrettede studerende.

 

Serviceminded blæksprutte med smittende engagement

Af formelle kvalifikationer kan du fremvise en kontor- eller AC-uddannelse og et godt engelsk i skrift og tale. Du må også meget gerne have tidligere erfaring fra uddannelsessektoren, hvor du har stiftet kendskab med diverse studieadministrative systemer.

 

Menneskeligt er du først og fremmest serviceminded til fingerspidserne, og du besvarer alle henvendelser med interesse og nærvær. Dine kommunikationsevner er over middel, og du hjælper med stor tålmodighed folk på rette vej, uanset om det er en af vores internationale samarbejdspartnere, der er faret vild i Lyngby, eller en frustreret studerende, der er faret vild i SU-systemet. Du er en god kollega, der dyrker det gode samarbejde, og du går til dine arbejdsopgaver med et engagement og en professionalisme, der danner skole.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter til ansoegning@msk.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte studieleder Annette Orup på ao@msk.dk. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og senest fredag den 30. marts 2018 kl. 12.00.

 

OM MSK

Maskinmesterskolen København hjælper danske og internationale organisationer med at drive energi og materiel ved at uddanne næste generation af maskinmestre. Maskinmesterskolen København ligger på Gyrithe Lemches Vej i Lyngby, nord for København, og er en del af Campus Lyngby. Det sikrer en relevant forskningsmæssig tilknytning til uddannelsens vigtigste fagområder.

Del dette job

Kontakt
Maskinmesterskolen København
Gyrithe Lemches Vej 20
2800 Kongens Lyngby
Kontakt
Gyrithe Lemches Vej 20
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-03-2018
Udløber
30-03-2018
Kviknummer
LJA-57346695
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Maskinmesterskolen København

Adresse
Gyrithe Lemches Vej 20
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-03-2018
Udløber
30-03-2018
Kviknummer
LJA-57346695
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration
Beliggenhed