Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Politik og analyse i Dansk Sygeplejeråd

Dansk Sygeplejeråd

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019

Dansk Sygeplejeråds stabsafdeling for politik og analyse søger en studentermedhjælper, der interesserer sig for politik og både har lyst til at arbejde med analyse- og researchopgaver samt politiske betjeningsopgaver.

 

Du bliver en del af en stabsafdeling, hvor analysekonsulenterne understøtter formandskabet og direktionens politiske arbejde med tal og analyser, og de politiske konsulenter står for den politiske betjening med beslutningsoplæg, udspil og præsentationer. Din opgave bliver at hjælpe afdelingens konsulenter med begge dele.

 

Dine arbejdsopgaver

Arbejdet spænder bredt og rummer både servicebetonede opgaver såvel som mere selvstændige analyseopgaver og politiske opgaver indenfor især sundhedspolitik og organisationsudvikling.

 

Helt konkret vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 

 • Analyseopgaver, blandt andet i forhold til planlægning, gennemførsel og præsentation af medlemsundersøgelser, herunder brug af spørgeskemaværktøjer.

 • Inddragelse i analysekonsulenternes daglige arbejde, herunder medlemsstatistik, evaluering, research og registeranalyser.

 • Researchopgaver, blandt andet i forhold til politiske udspil og politiske områder. For eksempel analyse af politiske partiers sundhedspolitiske udspil og indsamling af information og inspiration på bestemte politiske områder.

 • Inddragelse i de politiske konsulenters daglige arbejde, herunder mindre skriveopgaver i forbindelse med politiske udspil, debatindlæg, oplæg og præsentationer samt praktiske opgaver i forbindelse med planlægning af konferencer og arrangementer mv.

 

 

Vi forventer, at du

 

 • Er i gang med en videregående uddannelse (fx statskundskab, sociologi, økonomi eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse) og har mindst to år tilbage af din uddannelse.

 • Interesserer dig for politik og arbejdet i interesseorganisationer og arbejdsmarkedsorganisationer.

 • Er interesseret i at arbejde med tal og analyser, herunder spørgeskemaundersøgelser og bearbejdning af spørgeskemadata.

 • Behersker Microsoft Office-pakken, herunder især Word og Excel. Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med SPSS og et spørgeskemaværktøj som fx Enalyzer, men det er ikke et krav.

 • Skriver godt og kan formidle kompliceret stof på en lettilgængelig måde.

 • Er grundig og har et godt overblik, når der er mange bolde i luften.

 • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt.

 

 

Du bliver en del af et stærkt team og får en hverdag med mange tværfaglige udfordringer og sparring fra erfarne medarbejdere, der giver dig gode muligheder for at udvikle dine analytiske og politiske kompetencer.

 

Arbejdstid og tilrettelæggelse

Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt, så der tages hensyn til undervisning, eksamen mv.

 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til intern overenskomst med HK.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest den 1. april 2019 kl. 12.00 via linket forneden.

Samtaler forventes afholdt i uge 15.

Tiltrædelse efter aftale.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, etnisk baggrund og religiøst tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent i Politik og analyse, Louise Kryspin Sørensen på telefon 4695 4123.

 

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager mere end 77.000 sygeplejerskers interesser. Vi arbejder for, at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af faglig høj kvalitet, og vi deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.

Del dette job

Kontakt
Dansk Sygeplejeråd
Sankt Annæ Plads 30
1250 København K
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71530819
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Sygeplejeråd

Adresse
Sankt Annæ Plads 30
1250
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71530819
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Analyse, Politik og samfund
Beliggenhed