Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til juridiske opgaver og formidling

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2022

Har du lyst til at arbejde med jura og formidling på et område med høj politisk bevågenhed, og har du mod på at udvikle dine kompetencer og tage ansvar for dine egne opgaver?

Så er arbejdet som student i Center for Ydelser i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering måske noget for dig. Vi søger lige nu to studerende pr. 1. februar 2023.

Kom tæt på politikudviklingen og regelarbejdet

Som vores nye student kommer du til at deltage i centerets daglige arbejde, hvor dine primære opgaver vil bestå i at vejlede kommuner, organisationer m.v. om reglerne på området. Derudover vil du også få ansvar for at opdatere hjemmesider på STAR.dk om centerets lovgivning.

Beskæftigelsesministeriet er ansvarlig for et bredt lovkompleks, der berører forvaltningsretlige, socialretlige, og til tider også EU-retlige problemstillinger. Du opnår derfor kendskab til en række juridiske områder, og arbejdet kræver, at du kan sætte dine juridiske kompetencer i spil og formidle svar på juridiske problemstillinger på en pædagogisk måde. Du får god sparring fra erfarne jurister og praktisk erfaring med juridisk metode, og dit arbejde får betydning for løsning af konkrete problemstillinger i kommunerne.

I Center for Ydelser spiller vi en central rolle i udviklingen af de store velfærdsydelser i Danmark. Vi har ansvaret for lovgivning m.m. vedrørende arbejdsløshedsforsikringen, syge- og barselsdagpenge, ferieloven, kontanthjælp, efterløn, førtids- og folkepension og meget mere.

Vi er 42 medarbejdere, herunder to kontorchefer og tre teamchefer i centeret. Vores opgaver spænder fra politikudvikling og ministerbetjening til udarbejdelse af regler, herunder lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger, og løsning af andre juridiske opgaver, herunder dialog med kommuner, a-kasser, Udbetaling Danmark og interessenter. I Center for Ydelser vægter vi det sociale højt og forstår værdien i et godt kollegaskab. Det betyder, at vi prioriterer at hygge os sammen hvad enten det er i fredagsbaren eller til den ugentlige fællesmorgenmad. 

Bliv vores nye kollega

Vi forventer, at du:

  • er stud.jur, stud.soc.jur. eller studerende på en lignende samfundsvidenskabelig uddannelse
  • har interesse for social- og arbejdsmarkedspolitik
  • kan løse flere opgaver på én gang og få noget fra hånden
  • ikke mister overblikket i en travl hverdag
  • har gode IT-kundskaber
  • er god til at formulere dig skriftligt
  • er god til at samarbejde, men også kan arbejde selvstændigt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til fordeling af timerne således, at det passer med dit studie. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. februar 2023, dog gerne før.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Birgitte Staffeldt på tlf. 7221 7674.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, kønsidentitet, seksuelle orientering, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold mv. opfordres til at søge stillingerne.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 5. december 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 50-51.

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
LJA-84255749
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2022
Ansøgningsfrist
05-12-2022
Kviknummer
LJA-84255749
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed