Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til analyser og evidensarbejde på beskæftigelsesområdet

Beskæftigelsesministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2019

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Vær med til at lave økonomiske og statistiske analyser på beskæftigelsesområdet

I Center for Viden og Analyse er vi knap 50 medarbejdere, fordelt i fire teams, som sikrer, at beskæftigelsespolitikken kan føres på et oplyst grundlag. Vi har ansvaret for at indsamle, behandle og udstille data om beskæftigelsesindsatsen i Danmark, herunder udvikling og vedligeholdelse af styrelsens databank Jobindsats.dk, samt forløbsdatabasen DREAM.

Som vores nye student vil du indgå i en studenterenhed på syv studenter, og du vil blive knyttet til vores Analyseteam. Analyseteamet udarbejder beskrivende analyser og effektanalyser, leverer tal til både Beskæftigelsesministeriets departement og STARs fagkontorer, Derudover besvarer teamet spørgsmål fra Folketingets medlemmer, når de kræver at der produceres dataopgørelser. Du vil sammen med centerets øvrige studenter og medarbejdere få mulighed for at arbejde med mange forskellige data- og analyseopgaver, hvor de fleste kræver SAS-programmering.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er stud.polit., stud.oecon., stud.scient.pol. eller lignende med en kvantitativ profil,

  • kan lide at arbejde med økonometri/kvantitativ metode,

  • har erfaring med eller lyst til at lære at programmere i SAS (anden programmeringserfaring som fx R eller Python er også en fordel),

  • arbejder struktureret, grundigt og analytisk,

  • er god til at formidle komplekst indhold på en letforståelig måde til forskellige målgrupper.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt. Arbejdstiden tilpasses dit studie, og der tages hensyn til eksamensperioder.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72A, 2300 København S.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Lisbeth Palmhøj Nielsen, ansvarlig for studenterenheden på tlf. nr. 7221 7762 (e-mail på lpn@star.dk).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 23. oktober 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 44.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beskæftigelsesministeriet

Adresse 1
Ved Stranden 8
1061 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
LJA-76338792
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beskæftigelsesministeriet

Adresse
Ved Stranden 8
1061
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-10-2019
Ansøgningsfrist
23-10-2019
Kviknummer
LJA-76338792
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed