Gem annonce

Studerende til administrative opgaver og hjælp til sagsbehandling

Styrelsen for Patientsikkerhed

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2021

Vil du prøve dine færdigheder af i offentlig administration? Har du lyst til at hjælpe med forskellige administrative opgaver, lettere sagsbehandling og besvare henvendelser vedrørende autorisation? Så har vi brug for dig i Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

Om Autorisation, Analyse & EU-sygesikring

Du bliver en del af en enhed, der for tiden består af ca. 50 medarbejdere med forskellig baggrund opdelt i tre sektioner. Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde i sektionen Autorisation, men du skal være forberedt på, at du kan blive bedt om at indgå i opgaveløsningen på tværs i enheden.

 

I sektionen Autorisation har vi ansvaret for udstedelse af autorisation til 19 forskellige faggrupper, meddelelse af tilladelse til selvstændigt virke samt udstedelse af specialanerkendelser. Vi har i Danmark over 300.000 autoriserede sundhedspersoner, og sidste år udstedte vi mere end 10.000 nye autorisationer. De fleste opnår autorisation på baggrund af en dansk uddannelse, men vi behandler også ansøgninger baseret på udenlandske uddannelser. Sagsbehandlingen varierer derfor meget fra sag til sag, og det afspejler sig i vores opgaver.

 

Sektionen Analyse medvirker bl.a. til at understøtte styrelsens tilsynsaktiviteter med udvælgelse af områder og behandlingssteder til tilsyn, og sikrer også administrationen af Behandlingsstedsregisteret.

 

Sektionen EU-sygesikring yder generel vejledning af borgere og virksomheder om sygesikring og ret til behandling ved rejser eller flytning til udlandet efter EU-regler, nordiske regler og bilaterale sikringsaftaler. Desuden har sektionen ansvaret for sagsbehandling af refusionssager ved ikke-planlagt sundhedsfaglig behandling.

 

Pt. bidrager vi med at løse COVID-19-relaterede arbejdsopgaver.

 

Din hverdag hos os

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:                                              

  • bistå sagsbehandlere med fx at skabe overblik over sager og den indledende sagsbehandling

  • journalisere og afslutte sager, herunder returnering af dokumentation

  • besvare henvendelser fra ansøgere

  • vejlede telefonisk og skriftligt om autorisationsprocessen.

 

Herudover vil du skulle forestå diverse administrative opgaver på autorisationsområdet samt forefaldende kontoropgaver.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du studerer på en relevant uddannelse, eksempelvis jura, statskundskab eller folkesundhedsvidenskab på 3-6 semester. Derudover ser vi gerne, at du:

  • er åben, udadvendt og serviceminded

  • har lyst til at arbejde med administrative opgaver

  • både kan arbejde selvstændigt og i en gruppe

  • er arbejdsom og klar på udfordringer

  • kan arbejde struktureret og efter forskrifter

  • er pligtopfyldende

 

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige, positive og engagerede kolleger med forskellige uddannelser får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads, der sætter pris på en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde mellem forskellige fagligheder er nøglen til succes.

 

Om ansættelsen

Vi søger flere studerende, der kan arbejde i op til 15 timer om ugen.

 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale med HK/stat for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), jf. aftalens kap. 6 for timelønnede.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Kaj Kramer Molbech Pedersen på 2278 3747.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16.

 

Generelt om styrelsen

I Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder vi for, at det er trygt at være patient. Vores ambition er at skabe værdi i udviklingen af et sikkert og lærende sundhedsvæsen. Styrelsen for Patientsikkerhed fører det overordnede tilsyn med sundhedsforholdene og den sundhedsfaglige virksomhed på sundhedsområdet. Styrelsen bistår desuden sundheds- og ældreministeren med den centrale forvaltning af forhold vedrørende patienters sikkerhed og forhold vedrørende læring i sundhedsvæsenet.

 

Vi fører tilsyn med behandlingssteder og sundhedspersoner, og vi autoriserer sundhedspersoner. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet.

 

På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.

 

Vi er mere end 500 medarbejdere og har tilknyttet sagkyndige konsulenter. Styrelsen dækker hele landet og har enheder i København, Kolding, Randers og på Færøerne.

 

Styrelsen for Patientsikkerhed har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Patientsikkerhed

Adresse
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81877697
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Patientsikkerhed

Adresse
Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-03-2021
Ansøgningsfrist
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81877697
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce