Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende med talent for tilfredshed & service søges

Alka

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-11-2023

Leder du efter en studiestilling, hvor du både får en attraktiv lønpakke og stor frihed til at planlægge egen arbejdstid? Vil du derudover have muligheden for at indgå i et fedt studiemiljø, hvor der er plads til sociale aktiviteter og store ambitioner? Så er det måske dig, vi står og mangler i Alka Medlemskontaktcenter.

 

Om os | Faglig stolthed og fleksibilitet i højsædet

Hos os bliver du en del af et team, som har det fælles mål at skabe tilfredshed for vores medlemmer. Du vil derfor få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor service og telefonisk dialog. Da vi vægter faglig udvikling højt hos vores studerende, vil du opleve en kultur, hvor der altid er sparring og feedback tilgængelig. Derudover kan du se frem til at blive en del af et socialt studenterteam, hvor vi støtter og giver plads til hinanden. Medlemskontaktcenteret er et samarbejde mellem forskellige fagforeninger og Alka Forbundsservice.

 

Om jobbet | En arbejdstid, som passer med dit studie

I jobbet som Servicesupporter skal du ringe til fagforeningers medlemmer på forbundets vegne. Det kan både være opkald til nye medlemmer, hvor du byder velkommen eller til eksisterende medlemmer, hvor du følger op på medlemskabet.

 

Uanset hvilket medlem vi taler med, er det vores opgave at sikre, at vores medlemmer får mest ud af sit medlemskab i fagforeningen - herunder fagforeningens services og medlemsfordele. Da mange af vores medlemmer, har adgang til særlige forsikringer og rabataftaler i Alka, er det også vores opgave at booke møder til vores forsikringsrådgivere. Og så vil der være løbende ad-hoc opgaver.

 

Om dig | Talent for tilfredshed og service

Du er muligvis i gang med din Finansbachelor, Finansøkonom eller en anden relevant uddannelse. Du finder det motiverende at skabe en god dialog, og har muligvis erfaring med salg og service fra en anden branche. Det er ikke et krav, at du har erfaring indenfor fagbevægelsen - det skal vi nok sørge for, at du får.

 

Som person er du:

  • Imødekommende med smil på læben

  • Udadvendt og god til samarbejde

  • Nysgerrig og opsøgende

  • God til at arbejde efter klare mål

 

Vi forestiller os at du:

  • Kan sælge og skabe gode medlemsoplevelser gennem en telefon

  • Trives i et miljø med højt tempo

  • Vil være en del af et team, hvor arbejdsglæde, drive og støtte til hinanden virkelig betyder noget

  • Bidrager med god stemning og højt humør i teamet

  • Du føler dig tilpas med at tale engelsk, da ikke alle medlemmer er dansktalende

 

Vi vægter dit studie højt, og derfor er du selv med til at planlægge din arbejdstid. Du vil have minimum 2 vagter om ugen af 5 timers varighed. Vi har åbent mandag til torsdag fra 14.00 - 19.00, samt fredag fra 11.00 - 16.00. Vagtplanen laves for et semester ad gangen, så vi løbende kan tilpasse dem til dit studie og fritid.

 

Derudover kan du også bytte vagter med dine kollegaer.

 

Nysgerrig? Vi glæder os til at høre fra dig!

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 12. december, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale og ansætter, når vi har den rette.

 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Teamleder Allan Gammelgaard Nilsson på mail allan.nilsson@medlemskontakt.dk.

 

job rekvisition ID:  25665

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Alka

Adresse 1
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-11-2023
Udløber
12-12-2023
Kviknummer
LJA-85082482
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Alka

Adresse
Klausdalsbrovej 601
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-11-2023
Ansøgningsfrist
12-12-2023
Kviknummer
LJA-85082482
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Salg og markedsføring
Beliggenhed