Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende med stærke skrivekompetencer

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-03-2019

Skriver du flydende og fejlfrit? Synes du, at det ville være spændende at udarbejde ekstern kommunikation i en politisk styret organisation? Så er du måske den nye student til vores ledelsessekretariat.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

 

Kom tæt på den politiske kommunikation Du bliver en del af ledelsessekretariatet, der betjener direktionen og varetager koordinerende funktioner i forhold til hele styrelsen. Kontoret er ansvarligt for styrelsens strategi- og organisationsudvikling, samt for kommunikation, aktindsigt, borgerhenvendelser, hjemmeside og presse.

 

Kontoret varetager desuden de internationale relationer på styrelsens område. Herunder hører koordinering vedrørende internationale kontakter og sager, herunder bestillinger fra departementet. Kontoret har herudover ansvaret for sekretariatsbetjeningen af Beskæftigelsesrådet.

 

Sammen med 1-2 andre studerende bliver dine primære opgaver at:

 

  • hjælpe til med, at borgere, der skriver til ministeriet, får et godt og hurtigt svar

  • læse et stort antal mails og breve, finde ind til essensen og vurdere, hvordan vi bedst kan besvare borgerens henvendelse.

 

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 

  • er i gang med en relevant uddannelse; fx dansk, retorik, journalist eller kommunikation

  • er en dygtig, hurtig og grundig læser

  • skriver fejlfrit og letlæseligt dansk og har styr på tegnsætning

  • er systematisk, grundig og omhyggelig

  • kan arbejde med en fast deadline

  • har lyst til at arbejde i en politisk organisation

 

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Du vil i høj grad selv kunne tilrettelægge din arbejdstid. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

 

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72 A, 2300 København S.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Michael Jørgensen på tlf.nr. 7221 7631 eller kontorchef Lars Lindholm på tlf.nr. 7221 7620.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 20. marts 2018.


Del dette job

Kontakt
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Njalsgade 72A
2300 København S
Praktisk information
Oprettet
06-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
LJA-71320435
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Njalsgade 72A
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
LJA-71320435
Jobtype
Praktikant/trainee
Fag
Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed