Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Vielseskontoret

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Indrykket
01-11-2018

Vil du være med til at gøre brudepars specielle dag til noget helt særligt? Brænder du for at styrke dine kompetencer, og har du højt humør og gåpåmod? 

 

Vielseskontoret i Københavns Kommune søger studentermedhjælpere. 

 

Vielseskontoret - hvor brudepars ønsker bliver gjort mulige 

 

På Vielseskontoret i Københavns Kommune har vi ansvar for at forberede og afvikle vielser for både danske og internationale par. Derudover arrangerer vi særlige oplevelser som for eksempel 'Vie i det fri', vielser på steder af særlig betydning for brudeparret og vielser under Copenhagen Pride Week. Vi foretager 6.000-7.000 borgerlige vielser årligt, og vi har derfor travlt og brug for flere gode studentermedhjælpere. 

 

Derudover har vi ansvaret for at modtage Rådhusets gæster og give råd og vejledning om forestående bryllup, booke guidede ture og sælge merchandise. Rådhuset har over 500.000 besøgende hvert år, så der er altid fuld af liv i skranken. 

 

Du har den rette tilgang vi har de spændende og udviklende opgaver 

 

Vi søger kolleger, som er selvstændige og servicemindede, og har lyst til at tage fat og få erfaringer med konkrete arbejdsopgaver. Der er højt til loftet på kontoret og en uformel omgangstone. 

 

Det betyder ikke så meget, hvilket studie du er i gang med at læse, men mere vigtigt at du har lyst til at have borgerkontakt og både har lyst til administrative og serviceopgaver. Du skal kunne arbejde mindst hver anden lørdag formiddag. 

 

 

Du skal konkret arbejde med

 

  • sagsbehandling sagsbehandling af indkomne ægteskabserklæringer samt forberedelse af rådhusvielser og arkivering 

  • modtagelse af Rådhusets gæster serviceminded betjening af rådhusets gæster, enkelte halvdagsvagter forekommer i hverdagene samt fast hver anden lørdag

  • vidne være vidne ved vielser forestået på Rådhuset 

  • ad hoc forskellige administrative opgaver forekommer  

 

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen understøtter og udvikler Københavnerlivet  

 

Kultur og Fritidsforvaltningen understøtter og udvikler Københavnerlivet gennem en bred og alsidig opgaveportefølje, som spænder bredt over kultur, idræt, borgerservice, digitalisering, afholdelse af valg, vielser, turisme, kreativ vækst og internationalisering. Vi inddrager borgerne i arbejdet med fremtidens tilbud og udvikler løbende organisationen til agilt at kunne løfte fremtidens opgaver.  

 
Løn- og ansættelsesvilkår   

 

Der er tale om studenterstillinger på hver ca. 10-15 timer om ugen. Arbejdsstedet er på Københavns Rådhus med kontorer med udsigt over Rådhuspladsen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt. 

 

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads 

 

Mere information 

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til leder for Vielser og Sekretariat Jesper Hyldal på 2049 2094. 

 

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 20. november 2018

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen

 

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.   

 


Del dette job

Kontakt
Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Praktisk information
Oprettet
01-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67331805
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kultur
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67331805
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Fag
Administration, Kultur
Beliggenhed