Gem annonce

Studentermedhjælpere til verdens bedste cykelby

Københavns Kommune - Teknik og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019

Vil du bidrage til at gøre København til en endnu bedre cykelby? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere.

 

København er kendt vidt og bredt som verdens bedste cykelby, og der er massiv lokal og politisk interesse for, hvordan cykelinvesteringer kan sikre god fremkommelighed og en bedre by at leve og opholde sig i. Også ude i verden er der stor interesse for vores unikke cykelkultur og ambitiøse satsninger på cykelområdet.

 

Vi har derfor brug for en til to studentermedhjælpere, der kan hjælpe med at få tingene til at ske i en travl hverdag.

 

Cykelprogrammet

Du vil komme til at arbejde i Cykelprogrammet, der er en del af Mobilitetsenheden i Byens Udvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen. Vi er et hold medarbejdere, der går meget op i at gøre en forskel ude i byen, både strategisk og praktisk, og vi værdsætter både et godt grin og levende diskussioner. Vi nyder hinandens forskellige fagligheder og bestræber os på at dele erfaringer på tværs i hele organisationen.

 

Som studentermedhjælper vil du indgå i cykelprogramteamet, som løbende vil sparre med dig og vejlede dig i forhold til dine opgaver. Du vil desuden komme til at arbejde sammen med enhedens øvrige studentermedhjælpere og have en stor kontaktflade i resten af forvaltningen. Generelt er vi en håndfuld engagerede kolleger med meget forskellige baggrunde, der tæller bl.a. ingeniører, planlæggere, geografer og humanister.

 

Som studentermedhjælper vil du få ansvar for følgende opgaver

  • Besvarelse af henvendelser fra borgere, virksomheder og interesseorganisationer

  • Bidrage til arbejdet med mobilitetsprojekter i bred forstand

  • Bistand til håndtering af besøgende, der vil høre om by- og trafikplanlægning i København

  • Databehandling, eksempelvis GIS, spørgeundersøgelser, tællinger mv.

  • Praktiske ad hoc-opgaver

  • Lettere sekretærarbejde

 

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og alt efter dine interesser og kompetencer, vil du få mulighed for selv at præge, hvad du kommer til at sidde med. Generelt er der højt til loftet, hvilket gør, at du som medarbejder har stor indflydelse på dine egne opgaver og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

 

Om dig

Du læser formentlig et fag indenfor byplanlægning, samfundsfag, kommunikation eller lignende, men du kan også have en anden profil. Vi forventer dog, at du har stor interesse for byen og lyst til at arbejde med cykelindsatsen.

 

Du skal minimum studere på 2. år, være god til at formulere dig skriftligt, kunne omgås mange forskellige mennesker og være indstillet på mange forskellige slags opgaver i en travl hverdag, herunder også mere driftsmæssige opgaver. Det er desuden en fordel, hvis du er dygtig på engelsk og har erfaring med brug af værktøjer som GIS og Adobe-programmer.

 

Ansættelsesvilkår

Den ene stilling er en fastansættelse så længe du er studerende, og den anden stilling er en projektansættelse på et år. Begge stillinger er med start snarest muligt og med et gennemsnitligt timeantal på 15 timer om ugen, dog med fleksibilitet i forhold til eksamensperioder, ferie med videre.

 

Din ansøgning skal være på max en side og dit CV skal være på max en side. Øvrige relevante dokumenter, som f.eks. dokumentation for uddannelse og lignende, bedes du først medbringe ved en evt. samtale.

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte programleder Marie Kåstrup på 2677 0757 eller enhedschef Casper Harboe på 2966 9067.

 

Du kan læse mere på om området på www.kk.dk/cyklernesby  

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019

 

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 36.

 

 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74766896
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Politik og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Kommune - Teknik og Miljøforvaltningen
Lignende job

DEN DANSKE AMBASSADE I ALGIER

Administration + Efter- og videreuddannelser

Roskilde Kommune - Byrådssekretariat

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune - Teknik og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 13
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-08-2019
Ansøgningsfrist
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74766896
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Politik og samfund
Beliggenhed
Gem annonce