Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til studieadministration

UC Syddanmark, Esbjerg

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
04-08-2020
Har du lyst til at blive en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med mange spændende opgaver, kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, og har du lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø og positivt teamsamarbejde og sparring med andre, så er du en af de 3 studentermedhjælpere, vi søger til vores campusser i Haderslev og Esbjerg. Du bedes i din ansøgning angive, om du søger en stilling i Haderslev eller Esbjerg.

Med en forventet arbejdstid på ca. 5-10 timer ugentligt vil du skulle arbejde i et eller flere af vores studieadministrative teams og løse forskelligartede opgaver, f.eks:

  • Sagsbehandling af KM-penge- og SVU-ansøgninger
  • Behandling af ansøgninger om optagelse
  • Udarbejdelse af beviser
  • Administrativ bistand til understøttelse af efter- og videreuddannelser
  • Lokalebookninger og skemaopfølgning
  • Oprettelse af eksamensflow og praktikpladser
  • Bestilling af forplejning
  • Planlægning af dimensioner
  • Diverse ad hoc opgaver.
Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med mange udfordringer og mangeartede opgaver.

Du vil få kendskab til at arbejde i teams med ansvar for egne opgaver.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med kollegial sparring og gode relationer.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til et administrativt job og har mod på at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer.


Vi forventer
Jobbet kræver, at du har gode samarbejdsevner samt gode kompetencer inden for it, og at du har lyst til at arbejde med administrative opgaver.

Du vil blive en del af en velfungerende og travl studieadministration, og vi forventer, at du kan arbejde struktureret med fokus på detaljer og med en høj grad af ansvarlighed.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende studiejob, hvor du vil kunne udbygge dine administrative kompetencer og samarbejdsevner, samt opnå viden om og indsigt i arbejdet i en studieadministration.

Om studieadministrationen
Du bliver en del af afdelingen Studieadministration og HR.

Den samlede afdeling består af 85 medarbejdere fordelt på campusser i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg.

Vi er en afdeling med plads til både faglige diskussioner og et godt grin, og du vil som studentermedhjælper blive anset som en del af holdet både fagligt og socialt.

Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte studieadministrativ leder, Natasja Hyldahl Fuglsang, på tlf. 21 14 16 37 eller mail nhfu@ucsyd.dk, eller studieadministrativ leder, Hanne Møller Munksgaard, på tlf. 72 66 22 66 eller mail hmmu@ucsyd.dk.

Send din ansøgning til os via nedenstående link senest den 17. august 2020 klokken 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. august 2020.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på href="http://www.ucsyd.dk/"ucsyd.dk.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

UC Syddanmark, Esbjerg

Adresse 1
Degnevej 16
6705 Esbjerg Ø
Danmark
Tlf
72662405
Praktisk information
Oprettet
04-08-2020
Udløber
17-08-2020
Kviknummer
LJA-80638697
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

UC Syddanmark, Esbjerg

Adresse
Degnevej 16
6705
Esbjerg Ø
Tlf: 72662405
Praktisk information
Indrykket
04-08-2020
Ansøgningsfrist
17-08-2020
Kviknummer
LJA-80638697
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed