Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2024

Vil du arbejde med udviklingen og anlæg af københavnske gårdhaver, byrum og parker?

 

I enheden Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen har vi travlt, og vi søger derfor to nye studentermedhjælpere. I enheden planlægger og styrer vi anlæg af Københavns Kommunes nye parker, byrum og gårdhaver til glæde for københavnerne. Nogle af anlægsprojekterne har fokus på begrønning og det rekreative, mens andre har fokus på ophold, belysning og/eller biodiversitet alle projekter er forskellige og unikke.

 

Enhedens projektledere og byggeledere styrer anlægsprojekterne fra projektet er besluttet til det færdige anlæg. Projekterne strækker sig over mange og forskellige faser, hvor du som studentermedhjælper vil komme til bistå projektlederne med borgerdialog, udarbejdelse af beslutningsoplæg til politikerne, strukturering af data, indvielser og meget mere.

 

Hos os i Park og Byrum får du et stort kendskab til et anlægsprojekts mange forskelligartede faser, til den omfattende interne og eksterne inddragelsesproces, til den politiske proces i en politisk ledet organisation, herunder også til rollen som embedsmand, og til de systemer, vi anvender til at styre projekterne med (journalisering, sagshåndtering, økonomistyring, udbudsportal m.m. Du bliver  også blive en del af Park og Byrums tværgående samarbejde, med især klimatilpasningsenhederne og Områdefornyelsen.

 

I Park og Byrum er vi en enhedschef, en projektsekretær og 36 medarbejdere fordelt på tre teams. Du bliver tilknyttet et team, men skal løse opgaver på tværs af teams.

 

Hvem er du?

Vi foretrækker, at du har ca. to år tilbage af din uddannelse. Det skyldes, at vi gerne vil have din viden fra dit studie i spil, og at vi har god tid til at vi kan lære hinanden godt at kende og du kan hjælpe til i projekterne, der strækker sig over flere år.

 

Vi lægger vægt på, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye opgaver og trives i en hverdag med skiftende opgaver. Vi forventer, at du er sikker i både skriftlig og mundtlig kommunikation, ser løsninger frem for hindringer, er serviceorienteret og hjælpsom og bringer din viden i spil med god energi.

 

Din baggrund kan være mangfoldig, men vi forestiller os at du er i gang med en videregående uddannelse som fx ingeniør, arkitekt, landskabsarkitekt, planlægger eller noget tilsvarende, og brænder for at udvikle København.

 

Eksempler på opgaver

  • Lettere grafisk arbejde og kommunikation med eksterne og interne aktører.

  • Planlægning og deltagelse i beboermøder og indvielser.

  • Kontakt med borgere om praktiske arrangementer.

  • Hjælpe projektlederne med fx tinglysning af vedtægter og servitutter.

  • Dataindsamling.

  • Journalisering.

  • Diverse administrative opgaver.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til InDesign, Illustrator og resten af Adobepakken samt Excel og Office365.

 

Vi kan tilbyde dig

Et udfordrende og alsidigt studenterjob, hvor du vil indgå i en engageret enhed, som brænder for at lave anlægsprojekter og glæder sig til at få gavn af og udvikle dine kompetencer.

 

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på ca. 15 timer om ugen, og du vil få stor indflydelse på eget arbejde samt god ledelsesmæssig- og kollegial sparring. Timetallet er fleksibelt, og kan ved fx eksamensperioder aftales nærmere. Stillingerne ønskes besat snarest muligt 2024. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at henvende dig til teamkoordinator Sebastian Arendes Weinreich på 2491 8064 eller teamkoordinator Stine Hagelskjær Jensen på 2962 4743.

 

Udtalelse fra tidligere studentermedarbejder: 'Som studentermedhjælper i Park og Byrum har jeg fået mulighed for at arbejde med en bred række af forskellige typer byrumsprojekter i byen, da afdelingen arbejder med bl.a. Områdefornyelsen, naturparkerne og klimatilpasning. Det har især været inspirerende at være med på de projekter, der har skubbet til normerne ved fx klimatilpasning eller genbrug af byggematerialer. Vigtigst af alt har studiejobbet givet mig en god forståelse for arbejdet i en politisk organisation, samt de muligheder og udfordringer man møder i anlægsprojekter', Anna, tidl. studentermedhjælper.

 

Søg via linket senest søndag den 18. februar 2024

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-01-2024
Udløber
18-02-2024
Kviknummer
LJA-85274641
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-01-2024
Ansøgningsfrist
18-02-2024
Kviknummer
LJA-85274641
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed