Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Kulturafdelingen

Det Kgl. Bibliotek København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2022
Serviceminded studentermedhjælpere til Kulturafdelingen.

Det Kgl. Bibliotek søger et antal studentermedhjælpere til Kulturafdelingen. Stillingerne er ledige til besættelse 15. februar 2022.
For at komme i betragtning til en af stillingerne skal du være aktivt studerende ved en lang- eller mellemlang videregående uddannelse.

Kulturafdelingen:
Kulturafdelingen har ansvar for Det Kgl. Biblioteks kulturelle aktiviteter og formidling, herunder udstillinger, koncerter, foredrag, litteraturarrangementer, kulturklubben Diamantklubben og kulturnetværket Students Only! Afdelingen har desuden ansvaret for ekstern udlejning af lokaler til blandt andet møder og konferencer samt ansvar for driften af butikken, som også er velkomstområde for alle gæster i Den Sorte Diamant.

Dine opgaver:
Vi tilbyder et spændende service- og formidlingsjob i et levende og sammensat kulturelt miljø, hvor du skal servicere og kommunikere med mange typer af mennesker og håndtere mange forskellige opgaver.

En af dine opgaver er at betjene besøgende i butikken i Den Sorte Diamant. Her vil du møde biblioteksbrugere, kulturpublikum, konferencegæster og turister. Du skal sælge billetter til diverse arrangementer, udstillinger samt merchandise og bøger. Opgaven består også i at betjene lånere i forbindelse med ind- og udlån af bøger samt besøgende til huset.

En anden vigtig funktion er at være den praktiske ansvarlige afvikler ved konferencer, koncerter og foredrag. Opgaverne er blandt andet at tjekke billetter, servicere bagscenen herunder medvirkende, stå i garderoben eller at være Det Kgl. Biblioteks ansigt ud ad til ved erhvervsudlejninger i Dronningesalen og assistere med forskellige arbejdsopgaver tilknyttet de eksterne events.

En håndfuld af studenterstaben varetager også omvisninger i Den Sorte Diamant og den oprindelige biblioteksbygning. Som omviser er du med til at formidle Det Kgl. Biblioteks samlinger og arkitektur for private grupper og de gæster, der deltager i de offentlige omvisninger.

Udover ovenstående kan der komme ad hoc-opgaver, som er alt lige fra ageren som publikumsvært til at hjælpe praktisk ved at gå til hånde. Det er vigtigt at man er fleksibel og klar til at hjælpe til, hvor der kan blive behov.

Der lægges stor vægt på, at alle opgaver løses med en professionel indstilling og med kunden og gæsten i fokus.

Vi sørger for, at du gennemgår et introduktionsforløb, der giver dig et grundigt kendskab til Det Kgl. Bibliotek, så du er rustet til at møde vores gæster. Dine vagter vil forekomme både hverdage og lørdage, samt morgen, middag og aften.

Dine kvalifikationer:
Vi forventer, at du er:

  • Serviceminded
  • imødekommende
  • selvstændig
  • ansvarsbevidst og fleksibel
  • god til mundtlig formidling (dansk og engelsk)
  • interesserer dig for kultur fortæl evt. hvorfor du gerne vil arbejde her
  • en person, der kan håndtere mange forskelligartede arbejdsopgaver, gæster og situationer
  • en kollega, der som del af Kulturafdelingens studenterteam tager et medansvar for at vagtplanerne bliver dækket
Løn:
Du ansættes i henhold til fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisation samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.
Timelønnen er pt. kr. 127, 70. Ved gennemførelse af omvisninger vil du blive aflønnet efter Det Kgl. Biblioteks regulativ for omvisere.

Ansøgning:

Ansøgningen skal være modtaget senest fredag den 28. januar 2022.

Samtaler vil blive afholdt i uge 5.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger:
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte Sabina Lindholm eller på tlf. 91 32 45 70.

Stillingen søges elektronisk ved at klikke på knappen Søg Stillingen allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Bibliotek.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Kgl. Bibliotek København

Adresse 1
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K
Danmark
Tlf
51671283
Adresse 2
1221 København K
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
51671283
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
28-01-2022
Kviknummer
LJA-83239034
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kgl. Bibliotek København

Adresse
Søren Kierkegaards Plads 1
1221
København K
Tlf: 51671283
Praktisk information
Indrykket
17-01-2022
Ansøgningsfrist
28-01-2022
Kviknummer
LJA-83239034
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed