Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Kommunikation på Herlev og Gentofte Hospital

Gentofte Hospital

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
23-07-2021
Herlev og Gentofte Hospitals 3.000 patientinformationer skal flyttes over i et nyt it-system inden årsskiftet. Derfor skal vi bruge 2 studentermedhjælpere til at hjælpe os fra 1. september og året ud, så vi kan komme i mål.

Skriftlig patientinformation kalder vi det materiale om (bl.a.) undersøgelser og behandlinger, som patienter modtager, når de indkaldes til en aftale på hospitalet. Informationerne sendes til patienter som digital post, eller de udleveres som print på hospitalet. Desuden lægges informationerne som tekst på hospitalets hjemmesider, så de kan søges frem.

Lige nu lever dokumenterne som pdfer i et forældet system. De skal flyttes til en ny it-silo, for at vi på sigt i et nyt it-system bliver i stand til både at forbedre kvaliteten af indhold og også kan forenkle arbejdsgangene for distribution. Vi leder efter to studerende, som hver kan bruge to dage om ugen på at løse opgaven, og som:

 • Kan lide at arbejde systematisk og grundigt
 • Kan udholde rutineprægede opgaver i rå mængder
 • Har sans for skriftlig formidling, kan spotte en slåfejl og læse en korrektur
 • Har mod på at arbejde i CMS'er (og måske kender til Sharepoint?)
 • Er i gang med en relevant uddannelse indenfor kommunikation eller it
 • Er mødestabil, og god til at holde aftaler
 • Ønsker sig en arbejdsplads, hvor der er godt humør og en masse faglig sparring
Om opgaven Den primære opgave er at flytte tekst og billeder over i det nye it-system og sætte dem korrekt op. Du bliver oplært i at bruge relevante it-systemer, og du kommer til at sidde helt inde i projektets maskinrum, hvor du bidrager til at implementere et større udviklingsprojekt.

Du kommer til at arbejde tæt med dygtige kommunikationskonsulenter, som tilbyder faglig sparring på alt fra system-fejl til konkrete valg af ord og begreber og undervejs vil du få kendskab til de mange forskellige opgaver og arbejdsgange, som hører sig til i en Kommunikationsenhed på en stor og kompleks arbejdsplads med høj faglighed.

Om os I Kommunikationsenheden får du 8 engagerede og fagligt stærke kollegaer, som arbejder med presse, intern kommunikation, webkommunikation og patientinformation. Vi har travlt, vi har det sjovt og vi er gode til hjælpe hinanden med at finde de bedste løsninger, også når tiden er presset.

Det praktiske Vi har kontorer på Gentofte Hospital, men løser opgaver på både Herlev og Gentofte Hospital. Arbejdstiden for begge studentermedarbejdere er 15 timer om ugen fordelt på to dage. Arbejdstid kan aftales, så det passer bedst muligt sammen med studieaktivitet.

 • Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til relevant overenskomst.
 • Stillingerne er tidsbegrænsede til udgangen af 2021.
 • Ansættelse 1. september.
 • Deadline for ansøgning er onsdag den 18. august. Samtaler vil finde sted i uge 34.
Hvis du vil høre mere om opgaverne og stillingerne kan du kontakte kommunikationskonsulenter Amalie Westergaard Nielsen på amalie.westergren.nielsen.01@regionh.dk eller Rie Rehkopff Hansen på rie.rehkopff.hansen.01@regionh.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gentofte Hospital

Adresse 1
Kildegårdsvej 28
2900 Hellerup
Danmark
Tlf
38673204
Adresse 2
2900 Hellerup
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
38674037
Praktisk information
Oprettet
23-07-2021
Udløber
18-08-2021
Kviknummer
LJA-82428455
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gentofte Hospital

Adresse
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf: 38673204
Praktisk information
Indrykket
23-07-2021
Ansøgningsfrist
18-08-2021
Kviknummer
LJA-82428455
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed