Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Klima og Miljø

Brøndby Kommune

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
08-12-2023

Har du lyst til at gøre en forskel for klimaet og fremme den grønne omstilling i Brøndby Kommune?  Så læs mere her:

Vi søger studentermedhjælpere til to spændende stillinger husk at skrive, hvilken stilling du søger: 

Klima og kommunikation

Denne stilling er for dig, der brænder for både klima og kommunikation. Du skal derfor have stærke kompetencer i at kommunikere og formidle klart og engagerende. Dine arbejdsdage kan se sådan ud: 

  • Du vil få ansvar for at udarbejde tekster og artikler til fx Facebook, Instagram, Miljøavisen, LinkedIn og Brøndby Kommunes egen hjemmeside.
  • Du skal redigere og opdatere vores hjemmeside og sikre, at den er webtilgængelig. 
  • Du skal ha lyst til at udvikle og facilitere afdelingsdage og events, og nogle gange får du lov til at kopiere en masse materiale. Du vil også få mulighed for at få ansvar for mindre klimaprojekter og deltage i events som kulturnat, klimafolkemøde o.lign.

Altså skal du være god til at formulere dig på skrift og i tale og kunne se mulighederne i den digitale verden og bruge dem.

 

Klima og affald

Denne stilling er for dig, der brænder for klima, cirkulær økonomi og affaldshåndtering. Du skal kunne indgå i tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere. Dine arbejdsdage kan se sådan ud:

  • Du vil få ansvar for projekter vedrørende affaldssortering målrettet borgere og boligselskaber.
  • Du skal ha lyst til at arbejde med affaldsdrift i form af borgerhenvendelser, kvalitetssikring og vedligeholdelse af selvbetjeningsløsninger. 
  • Du skal lave kampagner om klima, miljø og affald målrettet børn og unge.
  • Du vil få mulighed for at udvikle og facilitere afdelingsdage samt deltage i events som kulturnat, klimafolkemøde o.lign. Og nogle gange får du lov til at kopiere en masse materiale.

 

 

For begge stillinger gælder det, at du

Ligesom alle andre steder skal kunne arbejde selvstændigt såvel som i teams, have gåpåmod, være initiativrig, ansvarlig, motiveret og en hel masse andet. Vi har en bred smag, så det betyder ikke så meget, hvilket studie du går på. Du skal helst synes, det er fedt at samarbejde både med os i afdelingen og alle vores samarbejdspartnere rundt om i kommunen. Du skal kunne finde ud af, hvornår en opgave er løst tilfredsstillende og så skal den helst være færdig lidt før deadline.

Men allerhelst vil vi gerne bare have, at du beskriver, hvem du er, og hvorfor du gerne vil arbejde hos os!     

 

Om os

Vi er sådan nogle, der spørger, når vi er i tvivl, og løser opgaverne sammen. Vi sætter pris på at sparre og er ikke bange for kritik. Vi er glade for at kunne samarbejde med kollegaer i andre afdelinger og forvaltninger for at opnå de bedste resultater. Og så er vi ikke bange for at møde vores borgere, virksomheder, boligorganisationer og foreninger. For når vi sætter os sammen og løser opgaverne, får vi de bedste løsninger. Vi er heller ikke bange for at blive udfordret, men med måde: Vi vil fx ikke diskutere, om vi skal have fælles kagetid torsdag eftermiddag! 

Klima og Miljø består af 20 medarbejdere, inklusiv 4 studentermedhjælpere, som arbejder med alt fra CO2-besparelser til affaldssortering, borgerinddragelse, klimatilpasning, jordforurening og miljøtilsyn. Ja, og så er vi jo til for Brøndbys borgere og politikere. Det meste af din dag kommer til at foregå på rådhuset, som ligger i midten af Brøndby Kommune.

Du kan se mere om vores daglige arbejde, personale-spas osv. på vores Instagram profil @klimaogmiljoe.

Ansættelse og løn

Lyder et af ovenstående jobs som noget for dig? Send din ansøgning senest søndag den 7. januar 2024 kl. 23.59. Samtaler afholdes i uge 3 og 4. Det er vigtigt, at du skriver hvilken stilling, du er interesseret i.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. 

Hvis du vil vide mere om klima og kommunikations stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende kollega Helle Lyngbye på tlf.:  30 57 43 45 eller på helyn@brondby.dk

 

Vil du vide mere om affaldsstillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende kollega Henrik Puukka-Sørensen på tlf.: 20 55 27 75 eller på hesor@brondby.dk
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Brøndby Kommune

Adresse 1
Park Alle 160 1
2605 Brøndby
Danmark
Tlf
+4543282272
Adresse 2
2605 Brøndby
Danmark
Kontaktperson
Helle Lis Lyngbye
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85161431
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Brøndby Kommune

Adresse
Park Alle 160 1
2605
Brøndby
Tlf: +4543282272
Praktisk information
Indrykket
08-12-2023
Ansøgningsfrist
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85161431
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed