Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til direktionssekretariat og kommunikation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
11-12-2023

Som student i Fødevarestyrelsens Direktionssekretariat får du mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne i en stor statslig styrelse.

 

Opgaver

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for jura, samfundsvidenskab eller kommunikation, og leder du efter et spændende studiejob? Er du struktureret og god til at arbejde selvstændigt såvel som i et team? Så er det måske dig, vi leder efter! Fødevarestyrelsens Direktionssekretariat søger en ny studentermedhjælper med tiltrædelse 1. februar 2024 eller hurtigst muligt derefter.

 

Din primære opgave i Direktionssekretariatet er at håndtere den daglige drift i forbindelse med ministerbetjeningsopgaver. Det indebærer både kontakt og koordinering internt i hele styrelsen og eksternt i ministeriet. En anden vigtig opgave for studentermedhjælperne er i samarbejde med HR - at sikre håndtering af samarbejdet med EUs uddannelsesakademi: Better training for Safer Food, hvilket blandt andet indebærer administration af Danmarks tildelte pladser på kurserne i akademiet, og kontakt internt i Fødevarestyrelsen og til europæiske kursusudbydere og HADEA (administrator af akademiet). Du vil sideløbende hermed få tildelt andre opgaver, der spænder fra informationssøgning til besvarelse af borgerhenvendelser samt lettere sagsbehandling og diverse ad hoc-opgaver.

 

Du får gennem arbejdet kendskab til Fødevareministeriets organisation og politikområder, ligesom du får et godt indblik i den politiske beslutningsproces og hvordan styrelsesarbejdet fungerer. Du får en spændende og til tider travl hverdag med korte deadlines i en faglig, engageret og samarbejdsorienteret organisation.

 

Vi leder efter dig, der

  • Er analytisk, udadvendt, initiativrig og selvstændig

  • Har en skarp pen og ved, hvor kommaet skal sættes

  • Kan navigere i en travl hverdag, og være i stand til prioritere opgaver selvstændigt

  • Har et stort drive med fokus på resultater og kvalitet i dit arbejde

  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider, da du vil indgå i et team af fire studentermedhjælpere, som på skift skal bemande ministerbetjening mandag-torsdag i tidsrummet fra kl. 08:30-16:00 og fredag fra kl. 08:30-15:00

  • Har sans for detaljen og en udpræget ordenssans

  • Har humor og er venlig og hjælpsom

  • Har kendskab til Excel

 

Hvornår skal du starte

Der er brug for dig fra d. 1. februar 2024 eller hurtigst muligt. Vi forventer at holde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

 

Løn og ansættelse

Ansættelse sker på studentervilkår i henhold til gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, Glostrup.

 

Ansættelse sker med en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer ugentligt fordelt på to dage efter nærmere aftale i koordination med de øvrige studentermedhjælpere. Det er vigtigt for os med gensidig fleksibilitet, og du vil naturligvis få mulighed for frihed under eksamensperioder.

 

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse/beståede eksamener online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job senest den 4. januar 2024.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte studentermedhælper Aaya Al Youssef på 52246508 eller akademisk medarbejder Lia Ottesen på 72275771. Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

 

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge

 

Ansøgningsfrist

04-01-2024

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Stillingstype

Øvrige

 

Arbejdssted

Fødevarestyrelsen

 

Hjemmeside

www.fvst.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse 1
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-12-2023
Udløber
04-01-2024
Kviknummer
LJA-85168204
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse
Stationsparken 31-33
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-12-2023
Ansøgningsfrist
04-01-2024
Kviknummer
LJA-85168204
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed