Gem annonce

Studentermedhjælpere til By- og Kulturforvaltningen

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
17-03-2023
Er du klar til at udvikle dine kompetencer og afprøve dine teoretiske færdigheder indenfor økonomi i praksis, så søg stillingen som studentermedhjælper hos Økonomi og Mobil i Odense, i By- og Kulturforvaltningen.

Om os
I By- og Kulturforvaltningen arbejder vi med alt fra byudvikling, kulturelle begivenheder, drift af kommunens ejendomme, veje og parker til lokalplaner og erhvervsudvikling. Vi er derfor mange forskellige slags ansatte. Bibliotekarer, rengøringsassistenter, ingeniører og vejmænd arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for byen og understøtte en bæredygtig fremtid for Odense. Med vores brede opgaveportefølje spiller vi i By- og Kulturforvaltningen en helt central rolle i Odenses udvikling mod at blive en storby med omtanke og i at sikre de bedste rammer for velfærden. Vores fælles mål i forvaltningen er at skabe bæredygtige løsninger for Odense, der fremmer økonomisk vækst og menneskelig værdi. Med andre ord arbejder vi for at gøre en forskel for borgerne i Odense. Som medarbejder i By- og Kulturforvaltningen er du med til at gøre den forskel, som er så vigtig for velfærden uanset om du drømmer om at gøre forskellen for den enkelte borger i hverdagen eller for os alle sammen for fremtiden.

Vi søger 2 studentermedhjælpere, og begge stillinger er placeret i kontoret Økonomi og Mobil i Odense, som er en del af Staben. Stillingerne ligger i området Økonomi, hvor den ene stilling har et primært regnskabsfokus og den anden stilling et primært budgetopfølgningsfokus. I afdelingen sætter vi stor pris på vores trivsel, sociale kapital og fleksibilitet i arbejdslivet.

Om jobbet 
Økonomi sikrer økonomopfølgningen på tværs af By- og Kulturforvaltningen fra driftsøkonomien hos decentrale institutioner til økonomisk understøttelse af de store anlægsprojekter.

Vi ønsker, at du skal bidrage til opgaveløsning af kontorets mangeartede opgaver. Du vil derigennem opnå en bred indsigt i og praktisk erfaring med økonomiopfølgningen i By- og Kulturforvaltningen. Du vil både skulle understøtte med diverse ad hoc-opgaver og faste opgaver. I første omgang vil de 2 stillinger blive tilknyttet faste opgaver bestående af:
 • Opdatering af data til brug i økonomiopfølgning
 • Træk af understøttende rapporter til brug i ledelsestilsyn
 • Oprettelse og vedligeholdelse af budgetter (Navision) 
 • Budgetafstemning (Navision)
 • Behandling af og bogføring af faktura i Navision
Skulle du have flair og interesse for brug af statistik- og analyseprogrammet SAS Enterprise Guide, så vil du have rig mulighed for at udvikle/specialisere dig heri.

Om dig
 • Du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse såsom cand.oecon., cand.merc. eller lignende relevant uddannelse fx Administrationsbachelor
 • Du har et godt kendskab til Excel
 • Kendskab til SAS Enterprise Guide eller andet statistikprogram er en fordel
 • Kendskab til VBA-programmering er en fordel
 • Du har styr på debet og kredit
 • Du er fleksibel, serviceorienteret og struktureret i din tilgang til opgaveløsningen
 • Du kan arbejde selvstændigt
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Din arbejdstid vil som udgangspunkt være på 10 timer om ugen, men ønskes noget andet i forhold til at følge dine fag, så kan dette aftales nærmere. Din arbejdsplads vil være på Odense Slot.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Monica Mette Friis på mmfr@odense.dk eller 30 58 10 76.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 14. april 2023. Samtaler forventes afholdt mandag den 24. april 2023. CV, karakterudskrift og evt. andre relevante bilag bedes vedhæftet din ansøgning. For at komme i betragtning til stillingen skal du være studerende og indskrevet på en videregående uddannelse.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
14-04-2023
Kviknummer
LJA-84622204
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Adresse
Nørregade 36
5000
Odense C
Praktisk information
Indrykket
17-03-2023
Ansøgningsfrist
14-04-2023
Kviknummer
LJA-84622204
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce