Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Borgercenter Børn og Unge Nørrebro-Bispebjerg

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2022

Arbejdstiden er 7-10 timer ugentligt. Timerne kan lægges fleksibelt efter aftale med jeres teamleder. Vi søger to studentermedhjælpere. Den ene stilling skal primært støtte op om arbejdet med børnefaglige undersøgelser. Den anden stilling skal bidrage til arbejdet med handleplaner i sagsarbejdet.

 

Jeres arbejdsopgaver bliver mangeartede. I skal bl.a. hjælpe medarbejderne med at skrive referat fra møder, indkalde til møder, henvise til råd og vejledning, skrive afgørelser, lave aktindsigt og meget andet.

 

Som vores nye kommende studentermedhjælper er det en fordel, hvis du:

  • har gode skriftlige færdigheder

  • har erfaring med arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier

  • kan arbejde selvstændigt, men også i makkerskaber og arbejdsfællesskaber

  • har gode samarbejdsevner, særligt til at lytte, være anerkendende og respektfuld i tilgangen til andre

  • kan bevare overblikket og handle konstruktivt i pressede situationer og kan håndtere, at planer må ændres, når dagen ender anderledes end forventet

 

Lidt om os

I Borgercenter Børn og Unge Nørrebro-Bispebjerg er vi fordelt på fem distrikter, som hver især tager sit geografiske udgangspunkt omkring to skoler, og er tværfagligt sammensat. De to studentermedhjælperstillinger skal arbejde i distriktet omkring Blågård og Guldberg skole på Indre Nørrebro.

 

Derudover har vi afdelingerne: Styrket Modtagelse, Sekretariat & Rådgivning, Familiebehandling samt afdelingen for Kontaktpersoner/Gadeplan/Skolefravær.

 

Vi arbejder med en løsningsfokuseret, netværksorienteret og ressourcebaseret tilgang ud fra familiens og barnets behov. Vi er optaget af at arbejde tæt på de lokale almenfællesskaber, hvilket vi tror på, at vores organisering i lokale distrikter fremmer. Vi ønsker at få et endnu tættere samarbejde med skolerne, klubberne, institutionerne, helhedsplanerne, de frivillige organisationer, borgerens netværk, naboer, butiksejere og alle andre, som kan og vil være med at skabe en positiv forandring for barnet og familien.

 

Vi er en tværfaglig og ambitiøs gruppe med solid erfaring, høj faglighed og godt kollegaskab. Vi er optaget af, hvordan vi gør hinanden dygtigere, og hvordan vi sammen skaber de bedste og mest holdbare forandringer for og med vores borgere, samtidig med at vi vægter borgernes retssikkerhed højt. Vi har fokus på og prioriterer udvikling og samarbejde. Der er højt til vores faglige loft og plads til nytænkning og projekter.

 

Hvis du har konkrete spørgsmål, kan du kontakte teamleder Ditlev Jørgensen på 2117 1425 eller teamleder Henrik Mylsøe på 2637 6917.

 

Søg via linket senest onsdag den 26. januar 2022

 

Opstart er hurtigst muligt derefter.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Kapelvej 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2022
Udløber
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83217770
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Kapelvej 47
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-01-2022
Ansøgningsfrist
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83217770
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed