Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere søges til Sundhedsstyrelsens Enhed for uddannelse

Sundhedsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-01-2022

Kunne du tænke dig et studie- og samfundsrelevant studiejob? Er du struktureret og arbejdsom og har du lyst til at prøve kræfter med kommunikationsopgaver, faglig sagsbehandling og diverse støtteopgaver for enheden? Trives du i et dynamisk, tværfagligt miljø? Så er du måske vores nye studentermedhjælp i Sundhedsstyrelsens Enhed for uddannelse.

 

Om Enhed for uddannelse

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark og yder sundhedsfaglig rådgivning til Sundhedsministeriet og andre dele af centralforvaltningen. Vi varetager en række centrale opgaver inden for rådgivning, forebyggelse, sundhedsplanlægning, strålebeskyttelse og sundhedsberedskabet.

I Enhed for uddannelse understøtter og regulerer vi videreuddannelse for læger, tandlæger, sygeplejersker og andre sundhedsuddannelser. I den forbindelse varetager og betjener vi en række råd og nævn med deltagere fra sygehuse, uddannelsessektoren og faggrupperne.

Herudover varetager vi opgaver omkring højt specialiseret sygehusbehandling i udlandet og ekspertrådgivning til sygehuse om mulighederne for eksperimentel behandling af livstruende syge patienter.

Aktuelt er vi ved at etablere yderligere en funktion i enheden, hvor planlægning og styring af udrulningen af nationale vaccinationsprogrammer skal forankres.

 

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil bestå i at:

  • Bistå i planlægning og opfølgning på møder.

  • Bistå enhedens faglige teams med udarbejdelse af materiale mv., fx til hjemmesiden.

  • Bistå med regningshåndtering og rejseafregninger.

  • Besvare henvendelser.

  • Behandle aktindsigtssager.

  • Løse opgaver i forbindelse med patient-enkeltsager.

 

Herudover kommer du til at bidrage til enheden med forefaldende arbejde, ligesom du kan få specifikke opgaver på baggrund af din studiefaglighed.

 

Din baggrund

Vi forventer, at du er stud.med., stud. scient.san.publ. stud.scient.pol. eller lignende, og har interesse for enhedens arbejdsområder, samt at du besidder basale færdigheder inden for Office-pakken.

Du skal kunne trives i et travlt og tværfagligt miljø, være udadvendt og skal kunne arbejde selvstændigt med flere bolde i luften.

 

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads med afvekslende og udfordrende opgaver, hvor du vil få indsigt i et bredt spektrum af sundhedsfaglige og forvaltningsmæssige problemstillinger og kontakt til mange forskellige aktører i sundhedsvæsenet. Du vil komme til at arbejde sammen med godt tyve dygtige kolleger i et dynamisk, tværfagligt samarbejdsmiljø med bl.a. samfunds- og folkesundhedsvidenskabelige kandidater, læger fra flere specialer og kontorfunktionærer. Vores arbejdsklima er energisk, uformelt, og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere if. Kapitel 6 om timelønnede.

Arbejdstiden er 10 timer ugentligt i gennemsnit, med arbejdstiden fordelt på mindst 2 dage om ugen.

 

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingens indhold og arbejdsopgaver kan fås ved henvendelse til sektionsleder Claus Malta Nielsen 9351 8695 Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsen på www.sst.dk.

 

Er du interesseret?

Så send os din ansøgning med CV og eksamensbeviser, elektronisk via linket.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 16-02-2022

 

Ansættelsesdato: 01-04-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsstyrelsen

Adresse 1
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-01-2022
Udløber
16-02-2022
Kviknummer
LJA-83281134
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsstyrelsen

Adresse
Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-01-2022
Ansøgningsfrist
16-02-2022
Kviknummer
LJA-83281134
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed