Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere med flair for analyse

F&P

Storkøbenhavn

Indrykket
21-11-2023

Vi søger to dygtige og ambitiøse studentermedhjælpere til vores team i F&Ps analyseafdeling.

Du kommer til at indgå i en dynamisk og projektorienteret afdeling, hvor vi gennemfører økonomiske analyser på baggrund af registerdata. Analyserne indgår i F&Ps politiske arbejde og danner grundlag for at fremme forsikrings- og pensionsbranchens interesser i et samfundsøkonomisk perspektiv. Analyserne bliver jævnligt omtalt i medierne.

Inden for de seneste år har vi blandt andet arbejdet med disse analyser:

 • Policy-analyser af de politiske reformer på pensionsområdet, som har betydning for beslutningen om at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet og for den finanspolitiske holdbarhed.
 • Konkurrenceforholdene på forsikringsmarkedet.
 • Deltidsarbejde og barselsadfærd blandt kvinder i velfærdsfagene og påvirkningen på deres pensionsformuer
 • Udarbejdning af investerings- og afkaststatistik med det formål at belyse pensionsbranchens rolle som stor institutionel investor.

Hvis du synes, at disse emner lyder spændende, så er jobbet lige noget for dig. Du kan se de rapporter og statistikker, som vi har udarbejdet her.

I analyseafdelingen har vi et godt sammenhold, hvor der er fokus på samarbejde i opgaveløsningen, og hvor vi sørger for at skabe gode rammer for socialt samvær uden for arbejdstiden.

Du bliver en del af vores team med i alt tre økonomistuderende, hvor arbejdsopgaverne sammensættes alt efter kompetencer, og tilpasses i takt med din faglige udvikling. Du får mulighed for at skrive din bacheloropgave eller dit speciale herinde.

Dine vigtigste opgaver kommer til at være

 • Programmering og databearbejdning i STATA m.m.
 • Analyse af registerdata med anvendelse af statistik og økonometri.
 • Udarbejdelse af figurer, tabeller og tekst til analyserapporter og nyheder til F&Ps hjemmeside.
 • Indsamling af data og andet materiale fra medlemmerne om udvikling på områder med høj politisk bevågenhed.
 • Bidrage løbende til udarbejdelse og udvikling af statistikker til F&Ps hjemmeside samt behandling af data fra diverse forbrugerværktøjer i F&P regi.

Vi forestiller os, at du

 • Er stud.polit, stud.oecon eller lign. og har opnået gode resultater.
 • Interesserer dig for anvendt økonometri og analyse af store datamængder.
 • Gerne vil udvikle solide kompetencer i at programmere og kode i blandt andet STATA.
 • Arbejder struktureret og har blik for detaljerne.
 • Har gode samarbejdsevner og evner at arbejde selvstændigt.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Foruden en masse spændende og udviklende opgaver, kan du forvente at få en 15 timers arbejdsuge i en ambitiøs virksomhed, hvor vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt. Vi har fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden, så der er plads til eksamensperioder og øvrige studieaktiviteter.

Vores kultur er kendetegnet ved faglig sparring, en uformel omgangstone og hurtige beslutningsprocesser. Vi har en række personalegoder i form af attraktiv løn, ulykkesforsikring, en rigtig god kantineordning, fredagsbar og meget mere.

Om os

I F&P brancheforening for forsikring og pension, arbejder vi hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Hos F&P kommer du til at arbejde sammen med 150 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at F&P er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om F&P som arbejdsplads på www.fogp.dk   

Sådan ansøger du

Hvis stillingen er noget for dig, så send din ansøgning med eksamenspapirer og relevante bilag hurtigst muligt og senest den 10. december 2023. Vi indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt. Som udgangspunkt ønsker vi stillingerne besat hurtigst muligt og gerne med start i januar 2024 men vi er fleksible i forhold til ferie og eksamensperiode og venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Hans Lien Rasmussen på tlf. 4191 9136 eller hlr@fogp.dk.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

F&P

Adresse 1
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Danmark
Adresse 2
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2023
Udløber
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85112492
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

F&P

Adresse
Philip Heymans Allé 1
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-11-2023
Ansøgningsfrist
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85112492
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed