Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-07-2021
Du behøver ikke vide noget om sikring og fjernstyring for at komme med på holdet af studentermedhjælpere, der arbejder med kvalitetssikring og kvalitetsdokumentation, når vi projekterer vores projekter. Vi sørger for grundig oplæring, så du kommer godt ind i jobbet.

Du bliver en del af en gruppe på seks studentermedhjælpere med forskellige studiemæssige baggrunde, og som udgangspunkt er I altid to på arbejde ad gangen og flere i de travle perioder.

Din arbejdsplads er på vores nye hovedkontor centralt i København tæt på offentlig transport ved Dybbølsbro Station. Her indgår du i sektionen Sikring og Fjernstyring, hvor vi er i alt 24 medarbejdere.

I den større organisation bliver du en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation og en af landets største bygherrer. Her er vi ca. 375 medarbejdere inden for projektledelse, projekteringsledelse, byggeledelse, projektstyring og jernbanesikkerhed, og sammen bidrager vi til en moderne jernbane og til den grønne omstilling.

Din arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer om ugen, men vi har travlt og i perioder, forventer vi, at du er ok med flere timer. Omvendt har vi forståelse for den nødvendige tilpasning i forhold til dine eksaminer og større opgaver.

Hvad får du ansvar for?

Dine opgaver som studentermedhjælper er:

  • Tilrettelægge og arbejde systematisk med kvalitetssikring af projekterede tegninger
  • Være med til at udarbejde kvalitetsdokumentation baseret på observationer og udføre kontrolskema for tegninger
  • Kontrollere at dokumentation er tegnet korrekt på strømløbstegninger
  • Kontrollere at komponenter og andet er formularført korrekt
  • Være med til at analysere valideringsrapporter og optimere processen for kvalitetssikring
  • Adhoc opgaver.
Din baggrund og dine kompetencer

Du er godt i gang med din bachelor måske en teknisk uddannelse men det er ikke et must. Vigtigst er det, at din arbejdsstil er kendetegnet ved at være systematisk, og at du har øje for detaljen.

Vi giver plads til, at du kan arbejde selvstændigt med opgaven og lægger vægt på, at du nemt indgår i samarbejdet med resten af teamet.

Din kommunikation er tydelig, både i skrift og tale, og du evner og forstår vigtigheden af at levere fejlfri dokumentation på dansk.

Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb, så du kommer godt ind i jobbet. Det er derfor vigtigt, at du er god til at tilegne dig ny viden.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 127,32 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Osama Hussein. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
41773691
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
25183291
Praktisk information
Oprettet
19-07-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82409632
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 41773691
Praktisk information
Indrykket
19-07-2021
Ansøgningsfrist
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82409632
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed