Optagelsesteamet søger to strukturerede og selvstændige studentermedhjælpere til at assistere med sommeroptagelsen på DTU.
I 2024 behandlede vi omkring 8000 ansøgninger til bachelor- og diplomingeniøruddannelserne, fordelt på 21 bachelorretninger (inklusive én engelsksproget) og 19 diplomingeniørretninger.
Dine arbejdsopgaver vil være:
- Registrering og sagsbehandling af ansøgninger
Du vil indgå i arbejdet med at registrere og behandle ansøgninger til bacheloruddannelserne på DTU. Dette indebærer en vurdering af om ansøgerne opfylder adgangskravene. Du vil blive oplært i de gældende regler, så du også kan håndtere de mere komplekse udenlandske eksamensbeviser.
- Besvarelse af e-mails både på dansk og engelsk
Dette indebærer vejledning og besvarelse af spørgsmål, der relaterer sig til optagelsesprocessen.
- Telefonbetjening
Du vil besvare telefonopkald fra ansøgere og andre interessenter, give information og vejledning.
- Diverse ad hoc-opgaver
Du vil udføre forskellige opgaver efter behov, hvilket kan inkludere alt fra rettelser på vores hjemmeside til opdatering og korrektur af brevskabeloner.
Vores forventninger til dig:
- Kommunikationsevner
Du skal kunne formulere dig på dansk på et højt niveau i både skrift og tale og have gode kommunikationsevner på engelsk.
- Struktur og detaljeorientering
Du skal være struktureret og detaljeorienteret, så du kan håndtere mange ansøgninger og opgaver præcist og effektivt.
- Ansvar og fleksibilitet
Du er klar til at tage ansvar for dine opgaver og tilpasse dig skiftende arbejdsopgaver og deadlines.
- Initiativ og selvstændighed
Du skal kunne tage selvstændige initiativer og føre opgaver helt til dørs.
- IT-kompetencer
Du skal have gode IT-kompetencer, herunder erfaring med Excel.
- Uddannelsesstatus
Du er i gang med en videregående uddannelse.
Hvad tilbyder vi dig
Vi er et dynamisk og engageret team, præget af høj faglighed, højt tempo og en uformel atmosfære. Du vil få mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger og få indsigt i optagelsesprocessen på et af Danmarks førende tekniske universiteter.
Optagelsestemaet (KOT) er en del af Kontoret for Vejledning og Optagelse, som er en del af Afdelingen for Uddannelse og Studerende (AUS). Afdelingen består af ca. 90 medarbejdere fordelt på 5 kontorer, som samarbejder med alle universitetets interessenter inden for uddannelsesområdet. Kontoret for Vejledning og Optagelse består af ca. 17 faste medarbejdere, hvoraf optagelses-teamet består af tre faste medarbejdere.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat).
Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen fra uge 3 til uge 25. Vi forventer, at du kan arbejde fuld tid (37 timer om ugen) fra uge 26 til og med uge 28, da dette er den travleste periode i optagelsen. Derudover forventes det, at du er med, når vi alle møder ind i weekenden den 5. og 6. juli 2025. Din arbejdstid kan tilrettelægges fleksibelt ift. ferier, eksaminer mv.
Stillingerne ønskes besat pr. 1. januar 2025. Ansættelsen er tidsbegrænset til medio august 2025.
Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 18. november 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter din motiverede ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet. I ansøgningen vil vi gerne høre lidt om dig, dine kompetencer og hvorfor du søger stillingen.
Samtalerne afholdes i uge 48.
Ønsker du flere oplysninger om stillingen eller har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte AC-fuldmægtig Sini Henriksen på mail sinhe@adm.dtu.dk .
Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FNs 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.