Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Workindenmark East

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2019

Er du stærk i sociale medier og vil du arbejde med at tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft til danske virksomheder gennem formidling af viden og gode historier? Så har vi et spændende studiejob i Workindenmark East, København, der er en del af styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

 

Find match mellem højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft og danske virksomheder

Workindenmark er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og arbejder med tiltrækning og rekruttering af højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft til danske virksomheder. Vores tre Workindenmark centre, der ligger i København, Odense og Aarhus, tilbyder en række tilbud til arbejdsgivere samt information og rådgivning til udenlandske arbejdssøgende.

 

Derudover tilbyder workindenmark.dk information, der kan være med til, at virksomheder og udenlandske arbejdssøgende finder hinanden.

 

Du kan læse mere om Workindenmark på www.workindenmark.dk

 

Du finder også Workindenmark på Facebook og Linkedin.

 

Som studentermedhjælper, skal du være med til at udbrede kendskabet til Workindenmarks ydelser og Danmark som et spændende arbejdsland over for internationale kandidater. Sekundært skal du også være med til at søge match mellem konkrete jobopslag og kandidater.

 

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Udarbejdelse af indhold til sociale medier og anden ekstern kommunikation

  • Analyse og effektmåling af indsatserne på de sociale medier

  • Bistå konsulenter ved match af kandidater

  • Vejledning af udenlandske arbejdssøgende, der ønsker job i Danmark.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt med både indhold, annonce- og analysemulighederne på sociale medier

  • Er skriftlig stærk på dansk og engelsk

  • Kan kommunikere engageret og målgruppeorienteret

  • Er interesseret i det internationale arbejdsmarked og kan navigere i en politisk organisation

  • Er en løsningsorienteret og positiv igangsætter, der trives godt med samarbejde

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

 

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Dit daglige arbejdssted er Gyldenløvesgade 11,1. 1600 København V.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte centerchef, Gitte Grønlund-Møller på tlf.nr. 77 22 33 18

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Steen Autzen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5245.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest den 25. februar 2019 kl. 12.00.

 

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 1.marts 2019.

Del dette job

Kontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Gyldenløvsgade 11
1600 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70523249
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Gyldenløvsgade 11
1600
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-02-2019
Ansøgningsfrist
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70523249
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, IT og web, Kommunikation og medier
Beliggenhed