Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til vores lønsektion i Regnskabsstyrelsen, Hjørring

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
23-09-2022

Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdsopgaver inden for de finansielle og økonomiske områder? Så har Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse et studiejob til dig i lønsektionen.

 

Om os

I lønsektionen er vi 55 medarbejdere fordelt på fem teams med engagerede kollegaer. Vi har kontor på Hjørring Kasserne, og vores kerneopgave er at sikre, at de ca. 24.000 ansatte under Forsvarsministeriets område får udbetalt korrekt løn hver måned.

 

Om stillingen

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Tastning af lønordrer og lønreguleringer i vores lønsystem.

  • Fremsendelse af breve via Digital Post.

  • Arkivering i vores databaser.

  • Ad hoc opgaver.

 

Du vil indgå på lige vilkår med øvrige kollegaer og har gode muligheder for faglig sparring og udvikling i vores uformelle miljø.

 

Om dig

Vi søger en studentermedhjælper, der interesserer sig for tal og økonomi. Dine teoretiske kompetencer er i top, og du formår at strukturere dine opgaver og har sans for detaljerne. Du er positiv af natur og befinder dig godt på en arbejdsplads, hvor omgangstonen og tilgangen til opgaverne er uformel, og hvor vi hjælper hinanden i mål, når det er nødvendigt.

 

Vi forestiller os, at du er i gang med at uddanne dig til enten finansøkonom, finansiel controller eller finansbachelor på UCN.

 

Du skal kunne være på kontoret i Hjørring 1-2 gange om ugen, hvor det ugentlige antal timer aftales individuelt.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som student efter OAO-S fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste

 

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt.

 

Som studentermedhjælper i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Dette betyder blandt andet, at du skal sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte fungerende sektionschef Jørgen Højvang på telefon 7281 0725 eller mail frs-dirsek1@mil.dk.

 

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte specialkonsulent Ask Blicher, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5576.

 

Ansøgningsfristen er den 16. oktober 2022 og samtaler afholdes løbende.

Stillingen er til besættelse 1. november 2022 eller snarest herefter.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning, dokumentation for igangværende uddannelse og seneste karakterblad, samt andre relevante dokumenter.

 

Om Regnskabsstyrelsen

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt - fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller, regnskabssystemer og det interne finansielle kontrolmiljø.

 

Vi har en arbejdsplads med fokus på udvikling, og du vil blive en del af en professionel og dynamisk organisation. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, at være professionelle og ikke mindst at yde en god kundeservice. Ønsker du at vide mere, kan du besøge www.regnskabsstyrelsen.dk

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Adresse 1
Arsenalvej 55 C
9800 Hjørring
Danmark
Adresse 2
Arsenalvej 55 C
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-09-2022
Udløber
16-10-2022
Kviknummer
LJA-84058675
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Adresse
Arsenalvej 55 C
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-09-2022
Ansøgningsfrist
16-10-2022
Kviknummer
LJA-84058675
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed