Gem annonce

Studentermedhjælper til Videreuddannelse - Pædagogik og Skole

Københavns Professionshøjskole, Campus Tagensvej 18

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2021
Er du i gang med en videregående uddannelse, og er du interesseret i at få praktisk erfaring med et bredt udsnit af administrative opgaver i uddannelsesverdenen?

Videreuddannelsesafdelingen Opvækst, Trivsel og Læring på Københavns Professionshøjskole søger en studentermedhjælper til at hjælpe og understøtte afdelingens undervisere og konsulenter.

Om jobbet
Opgaverne varierer meget og kan omfatte fx:

 • administrative opgaver som bestilling af rejser, kontering af udgiftsbilag, håndtering af interne systemer og værktøjer som fx RejsUd og AKTØR
 • kopiering, scanning mv.
 • møde- og konferencehjælp
 • indskrivning af fx evalueringer og praksisfortællinger.
Vi forventer, at du:

 • er venlig og hjælpsom
 • kan håndtere flere sideløbende processer og overholde deadlines
 • er energisk, ansvarsbevidst og fleksibel
 • kan arbejde koncentreret og selvstændigt
 • er god til IT og gåpåmod til at sætte dig ind i nye systemer.
Vi tilbyder:

 • et godt arbejdsklima i et travlt og uhøjtideligt miljø
 • et selvstændigt og fleksibelt arbejde
 • et arbejde, der har stor betydning for medarbejdernes opgaveløsning og trivsel
Der vil være mulighed for at få andre og flere opgaver afhængigt af dine interesser og kompetencer, såsom layout og formidlingsopgaver, opsætning af surveys, udførsel af kvalitative interviews, transskriberingsopgaver mv.

Om os
Området Pædagogik og Skole er en del af Videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole. Vi udbyder og gennemfører kurser, akademiuddannelser og diplomuddannelser for pædagoger, lærere, vejledere og andre faggrupper.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start 1. november 2021 eller snarest muligt. Din arbejdstid er gennemsnitlig 10-15 timer ugentligt og vil ligge mandag til fredag i tidsrummet 9-16 fleksibelt ift. dit studie.

Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdsstedet er Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Rasmus Anker Bendtsen på telefon 4189 8173 eller chefkonsulent Sharmila Holmstrøm Juhlin på telefon 4189 8428.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og evt. relevante dokumenter hurtigst muligt og senest den 30. september 2021 via ansøgerknappen.

Samtaler forventes afholdt i uge 41, formentlig den 14. oktober 2021.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole, Campus Tagensvej 18

Adresse
2200 København N
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
41898173
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
30-09-2021
Kviknummer
LJA-82663910
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole, Campus Tagensvej 18

Adresse
Tagensvej 18
2200
København N
Tlf: 51380504
Praktisk information
Indrykket
15-09-2021
Ansøgningsfrist
30-09-2021
Kviknummer
LJA-82663910
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce