Gem annonce

Studentermedhjælper til Videnscenter for Psykotraumatologi, Institut for Psykologi

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
15-05-2024

Videnscenter for Psykotraumatologi søger studentermedhjælpere til en række psykotraumatologiske forskningsprojekter og driftsopgaver ved Institut for Psykologi, Syddansk Universitet. Der er tale om tidsbegrænsede stillinger. 

Arbejdsområder og -opgaver

Vores arbejdsområder er traumer og PTSD, hvorfor vores projekter hovedsageligt falder inden for psykotraumatologi og klinisk psykologi. Projekter med opgaver til studentermedhjælpere vil typisk dreje sig om dataindtastning, systematisk litteratursøgning- og bearbejdning, samt administrative og praktiske opgaver ifbm. kursusaktiviteter og fondsansøgninger. 

Hvem søger vi?

Vi søger studentermedhjælpere, som har gennemført minimum første år af bacheloruddannelsen, og som har længere tid end 1 år tilbage af studiet. Vi leder efter studerende, som er nysgerrige på forskning i traumer og som er indstillet på at arbejde både på universitetet og lejlighedsvist hos vores samarbejdspartnere i klinisk praksis med traumeramte mennesker. Vi foretrækker kandidater som har en struktureret og systematisk tilgang til arbejdet, og at man er ansvarsbevidst, fleksibel og grundig. Dette er særdeles vigtigt i arbejdet med indtastning og håndtering af data, som kan være en monoton opgave, men som er af afgørende vigtighed for kvaliteten af vores forskning.  

Det er en derudover fordel, men ikke et krav, at du har tidligere erfaring med forskningsrelaterede opgaver, herunder meget gerne indtastning, håndtering og basal bearbejdning af kvantitative data. Det er en fordel at have interesse for/klaret sig godt i fag omkring statistisk databearbejdning på uddannelsen, ligesom det er en fordel (men ikke et krav) at være psykologstuderende. 

Praktiske detaljer

Stillingen er med opstart d. 1/7 og i første omgang med varighed på 1 år. 

Omfanget er ca. 2 timer ugentligt med mulighed for merarbejde. Dog svinger arbejdsmængden fra uge til uge. Vi er fleksible omkring eksamener og ferier. 

Ansøgningsfristen er d. 5. juni 2024.  Vi afholder samtaler d. 10. juni 2024 om formiddagen

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund. Bemærk: Ved ansættelse som studentermedhjælp eller faglig vejleder er det en forudsætning, at du er indskrevet som studerende på SDU.
 Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensudskrift hvoraf det fremgår, hvor langt du er i dit studium ved SDU. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer i så fald skal CPR-nummer overstreges. Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF.
 Følgebrev og CV må max. fylde 5 Mb. 
 Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her. Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Syddansk Universitet

Adresse
5230 Odense M
Danmark
Kontaktperson
Hanne Bjerrum
Praktisk information
Oprettet
15-05-2024
Udløber
05-06-2024
Kviknummer
LJA-85485318
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Syddansk Universitet

Adresse
Campusvej 55
5230
Odense M
Tlf: 65502932
Praktisk information
Indrykket
15-05-2024
Ansøgningsfrist
05-06-2024
Kviknummer
LJA-85485318
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce