Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Videncenteret

Steno Diabetes Center Copenhagen

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2020
Vil du være med til at levere information til alle, der vil vide mere om diabetes? Trives du med at finde løsninger på, hvordan store vidensområder afdækkes, bearbejdes og formidles, så alle kan forstå det? Så kan det være dig, vi har brug for som studentermedhjælper i vores videncenter.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en studentermedhjælper til Videncenter for diabetes, der arbejder med at gøre forskningsbaseret information om diabetes tilgængelig for personer med diabetes, deres pårørende og fagpersoner, som arbejder med diabetes. Om os SDCC er en af de førende institutioner inden for diabetesbehandling, sundhedsfremme, klinisk forskning og uddannelse inden for diabetes. I uddannelsesenheden er etableret et videncenter, som samler og bearbejder information om diabetes og gør den tilgængelig for målgrupperne med udgangspunkt i deres konkrete vidensbehov og den kontekst, de befinder sig i.

Videncentret trækker på både dansk og international ekspertise, og du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor faglighed, professionalisme, kreativitet og kollegial respekt vægtes højt.

Jobbet Som studentermedhjælper skal du deltage i teamets arbejde med at kortlægge og bearbejde vidensområder, hvoraf de fleste skal præsenteres på vores vidensportal, www.videncenterfordiabetes.dk. Det indebærer opgaver som litteratursøgning, systematisering af data, oversættelser og beskrivelser af forskningsresultater. En stor del af arbejdet vil foregå i en række specialiserede IT-systemer, som du hurtigt skal kunne håndtere.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med større opgaver såvel som fleksibelt med mindre ad hoc-opgaver også af meget praktisk karakter.

Du skal arbejde tæt sammen med et mindre team med forskellige kompetencer. Alle med et stærkt fokus på at bringe viden i spil til gavn for målgrupperne. Andre centrale samarbejdspartnere er SDCC's kommunikationsteam og eksperter på SDCC såvel som andre institutioner. Du vil referere til teamlederen for videncentret.

Som studentermedhjælper får du på lige fod med de øvrige medarbejdere mulighed for at være med til at præge et ambitiøst videncenter med stor frihed til at afprøve nye ting.

Kvalifikationer Vi forventer, at du:

  • er studerende ved et relevant universitetsstudie, f.eks. folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, medicin, biblioteksvidenskab, informationsvidenskab, statskundskab, sociologi, antropologi, psykologi eller lignende
  • har solidt kendskab til videnskabelige metoder, både kvantitative og kvalitative
  • har stærke generelle IT-kompetencer
  • mestrer dansk og engelsk til fulde og er stærk skriftligt
  • er omhyggelig, fleksibel, engageret og har god situationsfornemmelse
  • har faglig og menneskelig modenhed og kan både arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre i en tværfaglig gruppe.
Vi lægger særligt vægt på, at du kan skrive korrekt dansk, og at du selvstændigt vil kunne løse IT-relaterede problemstillinger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med web- og videoredigering.

Du skal have mindst 1 år tilbage af dit studie.

Ansættelsesvilkår Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Ansættelsen er i udgangspunktet på 10 timer om ugen, men det kan ændres løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure Hvis du har spørgsmål, som du ikke har fundet svar på i ovenstående, er du velkommen til at kontakte vidensmægler Tue Helms Andersen på 30 65 45 28 eller teamleder Ole Nørgaard på 21 60 92 51.

Ansøgningsfristen er den 13. december 2020.

Vi afholder samtaler i uge 51. Hvis du ikke er blevet indkaldt til samtale senest den 16. december 2020, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.

Ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser sendes online via linket her på siden.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, uddannelse samt sundhedsfremme og forebyggelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.500 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk, og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse 1
Niels Steensens Vej 2
2820 Gentofte
Danmark
Tlf
20499937
Adresse 2
2820 Gentofte
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
30913345
Praktisk information
Oprettet
25-11-2020
Udløber
14-12-2020
Kviknummer
LJA-81422343
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf: 20499937
Praktisk information
Indrykket
25-11-2020
Ansøgningsfrist
14-12-2020
Kviknummer
LJA-81422343
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed