Gem annonce

Studentermedhjælper til Uddannelsesenheden, Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2021
Interesserer du dig for evalueringsmetoder og uddannelse af sundhedsprofessionelle, så er du måske vores nye studentermedhjælper i Uddannelsesenheden på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en studentermedhjælper, som vil bidrage til vores uddannelsesenheds ambitiøse arbejde med at løfte og styrke diabetesrelevant viden, færdigheder og kompetencer. Det gør vi via undervisning, udvikling og vidensformidling.

Om os SDCC er en af de førende institutioner inden for diabetesbehandling, sundhedsfremme, klinisk forskning og uddannelse. Uddannelsesenheden udgøres af to teams, hvor det ene beskæftiger sig med undervisning af sundhedsprofessionelle samt uddannelsesforskning og -udvikling, mens det andet udvikler og vedligeholder Videncenter for Diabetes.

Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor faglighed, professionalisme, kreativitet og kollegial respekt vægtes højt. SDCC har desuden et stærkt og gennemgående fokus på brugerinvolvering, og dette afspejler sig i vores tilgang til arbejdet. I oktober 2021 flytter hele SDCC ind i et nyt diabetescenter ved siden af Herlev Hospital.

Uddannelsesenheden består af et Undervisnings- og Udviklingsteam og et Videncenter for Diabetes. Stillingen som studentermedhjælper vil være placeret i Undervisnings- og Udviklingsteamet.

Din profil Vi forventer, at du:

  • er studerende på en relevant universitetsuddannelse, f.eks. folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, medicin, statskundskab, sociologi, antropologi, psykologi eller lignende
  • har kendskab til evalueringsmetoder, både kvantitative og kvalitative
  • mestrer dansk til fulde og er stærk skriftligt
  • er tolerant og kan kommunikere med personer med forskellig baggrund
  • er omhyggelig, struktureret, fleksibel, engageret og har god situationsfornemmelse
  • har faglig og menneskelig modenhed og kan arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre i en tværfaglig gruppe
  • kan arbejde både med større og mindre ad hoc-opgaver også af meget praktisk og rutinepræget karakter.
Det er en fordel, hvis du har arbejdet med evaluering af uddannelser før, og har prøvet at arbejde med evalueringsprogrammer, f.eks. NVivo og SurveyXact. Du skal have mindst 1 år tilbage af dit studie. Der vil være mulighed for at skrive kandidatopgave hos os.

Stillingen som studentermedhjælper Som studentermedhjælper i Undervisnings- og Udviklingsteamet skal du primært arbejde med evalueringsopgaver på to igangværende projekter. Derudover vil der være ad hoc evalueringsopgaver samt øvrige akademiske opgaver i teamet.

Det ene projekt du skal arbejde med, omhandler et 1 årigt uddannelsesforløb for diabetessygeplejersker, som udvikles og udbydes i et samarbejde mellem SDCC, Steno Diabetes Center Sjælland og Steno Diabetes Center Aarhus samt Københavns Professionshøjskole, Professionshøjskolen Absalon og VIA University College i Aarhus. Uddannelsesforløbet skal både evalueres løbende og afslutningsvist. Dette indebærer udarbejdelse af spørgeskemaer, interviewguider samt gennemførelse af spørgeskemaundersøgelser og interviews med deraf følgende databehandling og analyse.

Det andet projekt er en efteruddannelse af 13 dages varighed for privatpraktiserende fodterapeuter i diabetes. Efteruddannelsen udvikles og drives i et samarbejde mellem SDCC, Fodterapeutskolen København, Danske Fodterapeuter og en række andre interessenter. Første hold studerende forventes at starte i oktober 2021. Efteruddannelsen skal ligeledes evalueres løbende og afslutningsvist, og din rolle vil her være gennem indsamling og analyse af data at sikre det nødvendige beslutningsgrundlag for en efterfølgende vurdering af, om efteruddannelsen skal være permanent.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, som du ikke har fundet svar på, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent og projektleder Niels Moth Christiansen på 20 51 05 76 eller teamleder Dorthe Goldschmidt på 30 61 40 85. Ansættelsessamtaler til denne stilling finder sted 28. maj 2021.

Ansættelsesvilkår Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Ansættelsen er i udgangspunktet på 10 timer om ugen, men det kan ændres løbende.

Du får egen computer og andet nødvendigt udstyr. Arbejdstiden kan planlægges fleksibelt, så du har mulighed for at arbejde mindre i f.eks. eksamensperioder og mere i ferieperioder.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure Ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser sendes online via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er den 19. maj 2021.

Hvis du ikke er blevet indkaldt til samtale senest den 25. maj 2021, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
2820 Gentofte
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
30913345
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82048387
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf: 20499937
Praktisk information
Indrykket
04-05-2021
Ansøgningsfrist
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82048387
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce