Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Trafik i Herlev Kommune

Center for Teknik og Miljø

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2022
Team Trafik har travlt med de mange større og mindre anlægsprojekter i kommunen, og derfor søger vi en dygtig studentermedhjælper til at hjælpe os med blandt andet tilsyn på tilladelser.

Organisationen
Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi har høje ambitioner med fokus på borgere, civilsamfund og erhvervsliv. Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger, og vi har en stærk og ambitiøs kommunalbestyrelse og borgmester, der sætter en klar retning for kommunen som et attraktivt fællesskab at bo, arbejde og drive virksomhed i.

Herlev gennemgår i disse år en markant forandring med bl.a. byudvikling omkring letbanen og udvikling af erhvervskvarteret, og der flytter mange nye borgere til byen.

Stillingen
Vi søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe med at holde styr på de mange grave- og rådighedstilladelser, vi løbende modtager. Du skal blandt andet lave udtræk i vores system vejman.dk samt føre tilsyn med, at tilladelserne overholdes, at entreprenørerne afspærrer arbejdsarealerne korrekt, at vejarealerne retableres og 2 års eftersyn. Du skal følge op på nye adgangstilladelser og aktive byggesager og føre tilsyn med disse arbejder.

Vi forventer, at du er:
 
  • studerende ved en relevant videregående uddannelse.
  • frisk på at cykle rundt på tilsyn i hele Herlev Kommune.
  • hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver.
  • god til at kommunikere både i skrift og tale.
  • fortrolig med Microsoft Officepakken og ikke IT-forskrækket.
  • resultatorienteret, systematisk og god til at skabe fremdrift og afslutte sager.
  • tager initiativ samt kan arbejde selvstændigt.
  • fleksibel og åben for alle slags opgaver, både faglige såvel som praktiske.

Team Trafik
I Team Trafik løser vi myndigheds-, drifts- og planlægningsopgaver i tæt samarbejde med andre enheder i kommunen bl.a. Serviceafdelingen (drift og vedligeholdelse af kommunens veje).

Team Trafik, som er en del af Center for Teknik og Miljø, består af 7 engagerede og kompetente holdspillere, både erfarne og nyuddannede. I Team Trafik har vi mange bolde i luften hver dag. I en travl hverdag har vi en uhøjtidelig og behagelig omgangstone.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er på gennemsnitligt 10 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er mandag den 20. juni 2022 kl. 8.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 23. juni 2022.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på www.herlev.dk. Du er meget velkommen til at kontakte teamleder Helle Lagersted Jørgensen på 4452 6346.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Spam/uønsket post.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Center for Teknik og Miljø

Adresse 1
Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Danmark
Adresse 2
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
20-06-2022
Kviknummer
LJA-83633482
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Center for Teknik og Miljø

Adresse
Herlev Bygade 90
2730
Herlev
Praktisk information
Indrykket
20-05-2022
Ansøgningsfrist
20-06-2022
Kviknummer
LJA-83633482
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed