Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til THIS, AARHUS SERIES & AARHUS FILM DAYS

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-02-2024

Om jobbet:
Kunne du tænke dig at være med til at arrangere spændende events for film-, spil- og mediebranchen? Kan du formidle budskaber til en lang række forskellige målgrupper? Og kan du arbejde med både billeder, tekst og digitale platforme?

Filmby Aarhus afholder hvert efterår Danmarks eneste seriefestival, AARHUS SERIES, og én af de mest anerkendte mediefestivaler, THIS, og vores helt nye filmfestival AARHUS FILM DAYS. Som studentermedhjælper bistår du festivalteamet i at udvikle og afvikle festivaler med alt, hvad det indebærer. 

Som studentermedhjælper i vores team får du ansvar og indflydelse, og du kommer til at indgå i tæt samarbejde med hele holdet. Dine primære arbejdsopgaver bliver inden for kommunikation og projektkoordinering, herunder afvikling af events, tekstforfatning, skabe indhold til sociale medier, nyhedsbreve og opdatere og redigere vores websites.


Din profil:
Vi ser meget gerne, at

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse med fokus på kommunikation, medier, journalistik, eventkoordinering eller lignende. 
  • Du er en skarp og kreativ formidler, der er flydende på både dansk og engelsk. 
  • Du har flair for at arbejde med digitale platforme og online kommunikation. 
  • Du har haft fingrene i Adobe-pakken og WordPress eller har mod på at få det. 
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt - også under pres - og du er nysgerrig og klar på en udfordring.
     

Derfor skal du vælge os:
Du får indblik i det danske kulturliv og film-, spil- og mediebranchen med alle dens nye teknologier. Du får erfaring med, hvordan man planlægger og afholder festivaler, og hvordan man kommunikerer til forskellige målgrupper indenfor mediebranchen.

Foruden festivalteamet vil du få adgang til et stort netværk indenfor mediebranchen, og du bliver kollega med resten af Filmby Aarhus sekretariatet, som vi deler kontor med på Sydhavnen i Aarhus.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 26. februar 2024.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 10 timer.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 2. april til 2. juli 2024, med mulighed for forlængelse.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Projektleder, Tine Hinzel Westermann på telefon 20589340


Ansøgning
Klik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  26. februar 2024
 
Vi forventer, at samtaler finder sted i uge 10.


Om os
Filmby Aarhus er en af Danmarks største kreative erhvervsparker med virksomheder, der primært arbejder inden for film-, spil- og mediebranchen. Udover at være en erhvervspark, er Filmby Aarhus en stærk medieorganisation, som står for en række kultur- og erhvervsfremmende aktiviteter, der er med til at udvikle fremtidens film-, spil- og mediemiljø i Jylland.

Læs mere om festivalerne her:  THIS | Future of Media & Content (thisaarhus.com)AARHUS SERIES | SE SERIER SAMMENAARHUS FILM DAYS

Læs mere om Filmby Aarhus her:  Filmby Aarhus | Erhvervspark og medieorganisation
 
Om Kultur og Borgerservice
Kultur og Borgerservice er hjertet i Aarhus' identitet. Vi fokuserer på at gøre kulturproduktion, kulturelle oplevelser, borgerservice og fritidsaktiviteter tilgængelige og inkluderende for alle. Det styrker fællesskabet, øger livskvaliteten og skaber en attraktiv kommune, der tiltrækker nye borgere, turister og virksomheder. Kulturen og fritidslivet er afgørende for at forme vores samfund og inspirere kommende generationer. Kom og vær med!


Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgerne og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt, og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus en god by for alle. 

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med! 
 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aarhus Kommune

Adresse 1
Filmbyen 23 1
8000 Aarhus C
Danmark
Tlf
20589340
Praktisk information
Oprettet
09-02-2024
Udløber
26-02-2024
Kviknummer
LJA-85322496
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Kommune

Adresse
Filmbyen 23 1
8000
Aarhus C
Tlf: 20589340
Praktisk information
Indrykket
09-02-2024
Ansøgningsfrist
26-02-2024
Kviknummer
LJA-85322496
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed