Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til tekniske og digitale løsninger samt læringsværktøjer

Steno Diabetes Center Copenhagen

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
24-06-2020
Interesserer du dig for at finde de gode tekniske løsninger, arbejde med udvikling af digitale læringsteknologier og supportere et team bestående af sundhedsprofessionelle, forskere og projektledere? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Uddannelsesenheden på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en studentermedhjælper, som vil bidrage til vores uddannelsesenheds ambitiøse arbejde med at løfte og styrke diabetesrelevant viden, færdigheder og kompetencer. Det gør vi via undervisning, udvikling og vidensformidling.

Om os SDCC er en af de førende institutioner inden for diabetesbehandling, sundhedsfremme, klinisk forskning og uddannelse. Uddannelsesenheden udgøres af to teams, hvor det ene beskæftiger sig med undervisning af sundhedsprofessionelle samt uddannelsesforskning og -udvikling, mens det andet udvikler og vedligeholder Videncenter for Diabetes.

Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor faglighed, professionalisme, kreativitet og kollegial respekt vægtes højt. SDCC har desuden et stærkt og gennemgående fokus på brugerinvolvering, og dette afspejler sig i vores tilgang til arbejdet. I april 2021 flytter hele SDCC ind i et nyt diabetescenter ved siden af Herlev Hospital.

Om stillingen Vi forventer, at du:

 • er studerende på en relevant universitetsuddannelse, f.eks. fra IT-Universitetet, DTU eller tilsvarende uddannelse.
 • har stærke it-kundskaber og teknisk knowhow
 • har erfaring med at undersøge og implementere forskellige tekniske løsninger
 • har erfaring med webredigering
 • har mod på at lave små digitale produktioner (video, speak, lyd, quiz etc.)
Derudover forventer vi, at du:

 • mestrer dansk og engelsk til fulde
 • er tolerant og kan kommunikere med personer med forskellig baggrund
 • er omhyggelig, fleksibel, engageret og har god situationsfornemmelse
 • har faglig og menneskelig modenhed og kan arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre i en tværfaglig gruppe
 • kan arbejde både med større og mindre ad hoc-opgaver også af praktisk og rutinepræget karakter.
 • Er god til selvstændigt at planlægge dine opgaver og finde de rette løsninger


Vi vægter evner med programmering, erfaring med læringsteknologier, digital didaktik og (online) undervisning højt, men det er ikke et krav. Du har måske arbejdet i tværfaglige miljøer, eller med patienter og sundhedsprofessionelle, men det er heller ikke et krav.

Du skal have mindst 2 år tilbage af dit studie.

Dine opgaver Som studentermedhjælper skal du bistå vores digitale læringskonsulent med at udvikle digitale løsninger og læringsværktøjer med fokus på it-tekniske opgaver. Dette omfatter bl.a. at undersøge og vurdere relevant hard- og software i forhold til opsatte krav i vores projekter, opsætning af udstyr til og afvikling af webinarer og online møder, mindre video- og lyd-produktioner til digitale læringsforløb, opsætning og redigering af website samt supportere resten af uddannelsesenheden med forskellige tekniske opgaver.

Dine opgaver vil løbende blive planlagt i samarbejde med vores digitale læringskonsulent.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, som du ikke har fundet svar på i dette opslag, er du velkommen til at kontakte digital læringskonsulent Jesper Bo Callesen på 40 94 69 92 (i ugerne 26, 29 og 31) eller teamleder Dorthe Goldschmidt i perioden (i ugerne 31 og 32) på 30 61 40 85.

Ansættelsesvilkår Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Ansættelsen er i udgangspunktet på 10 timer om ugen, men det kan ændres løbende.

Du får egen computer og andet nødvendigt udstyr. Arbejdstiden kan planlægges fleksibelt, så du har mulighed for at arbejde mindre i f.eks. eksamensperioder og mere i ferieperioder.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Stillingen ønskes besat 1. september 2020, eller snarest derefter.

Ansøgningsprocedure Ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser sendes online via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er den 7. august 2020.

Ansættelsessamtale til stillingen finder sted 17. august 2020.

Hvis du ikke er blevet indkaldt til samtale senest den 14. august 2020, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse 1
Niels Steensens Vej 2
2820 Gentofte
Danmark
Tlf
38619705
Adresse 2
2820 Gentofte
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
30913345
Praktisk information
Oprettet
24-06-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80526549
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf: 38619705
Praktisk information
Indrykket
24-06-2020
Ansøgningsfrist
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80526549
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed