Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til teamet Trafiksikkerhed i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-07-2022

Interesserer du dig for København for veje og trafik og for, hvordan vi sammen kan gøre byen mere sikker, tryg og lettere fremkommelig, samt for det politiske arbejde i en kommunal forvaltning, så har vi et spændende job til dig. 

 

Teknik- og Miljøforvaltningen søger en studentermedhjælper, som skal hjælpe med at besvare borgerhenvendelser, skitsere mindre trafikale justeringer i byen, gennemføre besigtigelser på vejene samt andre mindre ad hoc-opgaver.

 

Om jobbet 

Trafiksikkerhedsteamet arbejder for at opfylde Københavns Vision om, at ingen må blive dræbt eller komme alvorligt til skade i trafikken. Samtidig gennemfører vi mindre justeringer af skiltning, afmærkning m.m. i byen på baggrund af borgerhenvendelser.

 

Vi arbejder med at forene forskellige trafikale ønsker og hensyn ud fra politiske målsætninger. Vi lægger stor vægt på at skabe en forudsigelig, sammenhængende og effektiv myndighedsbehandling, der er imødekommende og fleksibel. Hvis et problem kræver, at vi skal ud og se på forholdene, gør vi også gerne det. Heri ligger også udarbejdelse af indstillinger og budgetnotater og generel politisk betjening.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være 

 • at besvare borgerhenvendelser

 • assistere med indstillinger, budgetnotater m.m. til vores politikere

 • lettere sagsbehandling selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer

 • tilsyn ude i byen ifm. håndtering af henvendelser fra borgere og politiet 

 • skitsering af løsninger af skilte og afmærkning på gader og pladser

 • ad hoc-assistance for ledelse og sagsbehandlere

 

Vi tilbyder 

Vi arbejder med spændende og udfordrende opgaver i en politisk organisation på et højt fagligt niveau, med gode muligheder for kompetenceudvikling. Du får mulighed for at møde interessante og engagerede kollegaer og samarbejdspartnere og for at skabe gode netværksrelationer. Du vil få mulighed for at komme ind i "maskinrummet" på en stor forvaltning og beskæftige dig med et område, der har stort politisk fokus, ligesom du vil få indsigt i, hvordan de politiske processer fungerer. 

 

Om dig 

Du er studerende ved en videregående uddannelse, f.eks. statskundskab eller tilsvarende. Du har mindst to år tilbage af din uddannelse, og du har lyst til at arbejde i en stor offentlig forvaltning. De opgaver, du skal løse, indebærer hyppig kontakt til en lang række parter, så dine evner til dialog og samarbejde er derfor afgørende.

 

Derudover forventer vi, at du:

 • skriver godt i et letforståeligt dansk 

 • er god til at koordinere og strukturere dine opgaver 

 • er initiativrig, kontaktskabende og tager ansvar for at følge op 

 • har et godt kendskab til Outlook og Excel 

 • har politisk forståelse eller viden om veje og trafik og det du ikke ved, er du nysgerrig efter at lære!

 

Praktiske forhold 

Vi holder til på Islands Brygge. Arbejdstiden vil være ca. 10-15 timer om ugen, med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Københavns Kommunes regelsæt gældende for studerende, beskæftiget med kontorarbejde. Det er en forudsætning, at du er aktiv studerende og kan dokumentere, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt. Tiltrædelse snarest muligt. 

 

Trafiksikkerhedsteamet er en del af enheden Tilladelser til Vejændringer, der er kommunens vejmyndighed over for grundejerne, de erhvervsdrivende, beboerne og trafikanterne inden for en lang række forhold. Enheden har ca. 25 engagerede medarbejdere, der synes, det er spændende at arbejde med vejombygninger, trafiksikkerhed, turistbustrafik, klimatilpasning, taxiholdepladser, vejstatus, matrikulære sager og meget mere.

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Søren Kastoft på 2270 6534, fagkoordinator Søren Troels Berg på 20260 9581 eller chefkonsulent Anette Jerup Jørgensen 2046 0925.

 

Søg via linket senest søndag den 28. august 2022

 

Vi forventer at afholde samtaler snarest derefter. 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2022
Udløber
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83819739
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-07-2022
Ansøgningsfrist
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83819739
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed