Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Team Sundhedsinnovation - samt indsats på kultur som sundhedsfremme i Region Midtjylland

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
29-04-2022
Regional Udvikling i Region Midtjylland søger en studentermedhjælper til en stilling på 15 timer om ugen per 1. august 2022. Du vil blive tilknyttet vores Team Sundhedsinnovation ift. sundhedsinnovationsfeltet men også en særlig indsats inden for området kultur som sundhedsfremme.

Regional Udvikling er en udviklingsenhed i Region Midtjylland med ca. 125 ansatte. Den røde tråd i vores arbejde er, at Region Midtjylland og den midtjyske region bidrager til at skabe gode, fremtidssikrede løsninger - inden for rammen af FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi arbejder med rammerne for kollektiv trafik, kunst og kulturel virksomhed, uddannelse, miljø, infrastruktur, udvikling i landdistrikterne, natur og rekreative formål, grøn omstilling, klimatilpasning og sundhedsinnovation. 

Vi har konkret i Regional Udvikling en stor indsats på området for sundhedsinnovation - et vigtigt element i at skabe og forbedre fremtidens sundhedsløsninger for borgerne. Det er en indsats, der også rækker ud over regionens og landets grænser. Særligt IT og nye tilgange til sundhedsdata er innovative styrker i sundhedsvæsenet og blandt virksomheder i regionen. Men potentialet skal foldes ud. Det gør vi i et tæt partnerskab med regionens hospitaler, vidensinstitutioner, innovationsmiljøer, life science- og IT-virksomheder, kommuner samt borgere. Som studentermedhjælper vil du blive involveret i forskellige opgaver, der er med til at udvikle det regionale partnerskab inden for sundhedsinnovation.

Men vi arbejder også innovativt med feltet Kultur som sundhedsfremme et tværfagligt område, som har vokseværk i vores region og i store dele af den vestlige verden. Vi har arbejdet med feltet de seneste 6 år, og er på nuværende tidspunkt blandt de mest aktive på feltet i Danmark og i Europa. Inden for kultur og sundhed bruger man kunst, kulturelle tilbud og kreative kompetencer som sundhedsfremmeløsninger. Vi har været med til at udbrede kor for lungesyge, danseundervisning for Parkinsonsyge, læsegrupper for psykisk sårbare, "kultur på recept" og livemusik på hospitaler. Men er også i gang med en lang række nye udviklingsopgaver både i regionen, på tværs af regioner og i internationale samarbejder.

Opgaverne er mange og meget forskelligartet - og derfor har vi brug for ekstra hjælp - måske fra sådan en som dig! Vi er kendt for, at vores studentermedhjælper har gode, udfordrende og spændende opgaver

Vi søger en studentermedhjælper som for eksempel:
 • Kender til og interesserer sig for sundhedsvæsenet
 • Kender til kulturlivet og den udvikling der sker på det felt
 • Er dygtig til kommunikation både skriftligt og grafisk
 • Har stærke digitale kompetencer i forhold til nye medier og digitale værktøjer
 • Arbejder struktureret
 • Ikke er bange for at tale i telefon og tage kontakt til mange forskellige mennesker
Dine opgaver bliver blandt andet at:
 • Søge fundraisingmuligheder og medvirke til at formulere projekter
 • Udarbejde og udvikle kommunikationsmaterialer
 • Assistere vores udviklingskonsulenter med at holde overblik og systematik
 • Være med til at arrangere workshops og events
 • Lave undersøgende arbejde
Du bliver en del af en større team på 13 medarbejdere, hvor der også er en anden studentermedhjælper. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Teamleder, Pia Wiborg Astrup på telefon: 2135 8845.

Ansættelse
Du vil blive tilknyttet Regional Udvikling, der har kontor i Viborg, og du forventes at kunne møde på kontoret i Viborg 1-2 dage om ugen. Der er tale om en etårige stilling med mulighed for forlængelse.

Send din ansøgning sammen med cv og eksamensbevis senest 6. juni kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler fredag den 17. juni 2022.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse 1
Skottenborg 26
8800 Viborg
Danmark
Adresse 2
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83573937
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Skottenborg 26
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2022
Ansøgningsfrist
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83573937
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed