Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til team økonomi & kontrakter i Banedanmark Infrastruktur

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
14-09-2021
Er du skarp inden for udbuds- og kontraktretten og har du en god forståelse for tal og Excel? Kunne du tænke dig at afprøve din teoretiske viden i praksis? Så er her muligheden for et studiejob, med fuld fart på og med professionel understøttelse af Banedanmarks vedligeholdelsesstrategi.

økonomi & kontrakter søger en skarp studentermedhjælper, som er kvalitetsbevidst og selvstændig. Sammen med vores to øvrige studentermedhjælpere og teamets contract managers, får du en vigtig opgave i at hjælpe- og understøtte divisionen Infrastruktur på udbuds og- kontraktstyringsområdet.

Vores sektion er en del af divisionen Infrastruktur, som er Banedanmarks vedligeholdelsesdivision. Kontraktteamet understøtter forretningen i udbud og kontraktstyring af mange forskellige ydelser og udbudssætter alt fra vedligehold af bygninger, broer, udearealer til de mere jernbanemæssige ydelser som f.eks. sporjusteringsopgaver og trækkraft. Udover kontraktteamet består Sektionen af yderligere af team økonomi og team AGIL, der understøtter Infrastruktur i forhold til økonomiopfølgning, compliance, analyser samt proces og digitaliseringsopgaver i forbindelse vores re-implementeringen af SAP Hanna S4.

Du få en vigtig rolle

Som studentermedhjælper i kontraktteamet, får du lov til at omsætte din teori til praksis. En af dine hovedopgaver og ansvarsområder bliver at etablere og opdatere et samlet kontraktoverblik over Infrastrukturs kontraktportefølje sammen med de øvrige studentermedhjælpere. Herudover kommer du til, i tæt samarbejde med contract managerne, at gennemføre mindre konkurrenceudsættelser/underhåndsbud, ligesom du i samarbejde med vores to øvrige studentermedhjælpere, skal hjælpe med at sikre korrekt journalisering og registrering af vores kontrakter. En anden væsentlig del af din opgaveportefølje, vil være at bistå Contract Managernes med at få udarbejdet gevinstberegninger. Herudover vil jobbet give mulighed for at arbejde med følgende arbejdsopgaver:

  • Bistå CM med klargøring af udbudsmateriale
  • Drift af Dynamisk Indkøbssystem
  • Udarbejdelse af paradigmer/notater mv.
  • Understøtte de administrative processer i teamet
Om dig

Vi ser gerne, at du er på tredje eller fjerde år af uddannelsen. Du læser sandsynligvis Cand. Jur. eller Cand.merc. Jur. Udover dine juridiske og økonomiske kompetencer, er det en forudsætning, at du er fortrolig med officepakken. Vi introducerer dig til den øvrige systemunderstøttelse i Banedanmark.

Du er fagligt ambitiøs, tager ansvar for dine opgaver og du har en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Vi forventer desuden, at du har gode skriftlige formuleringsevner. Du er serviceminded, fleksibel og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og holde overblikket. Samtidig er du god til at samarbejde og er en god kollega både fagligt og socialt.

Rammerne

Vi har stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdstider og med mulighed for hjemmearbejde. Som udgangspunkt vil din arbejdsuge være 15-20 timer, men omfanget af arbejdet kan variere hen over året i forhold til vores arbejdsbelastning. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til dine eksamensperioder mv.

Tjenestestedet bliver i Ringsted, hvor vi i år er flyttet ind i vores nye domicil lige ved stationen.

Løn og vilkår

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 127,32 kr. i timen.


Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Teamleder Tina Merrill i Økonomi på 24 59 19 93. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
23451790
Adresse 2
4100 Ringsted
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
24591993
Praktisk information
Oprettet
14-09-2021
Udløber
30-09-2021
Kviknummer
LJA-82657310
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 23451790
Praktisk information
Indrykket
14-09-2021
Ansøgningsfrist
30-09-2021
Kviknummer
LJA-82657310
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed