Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Team Mobilitet i Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen.

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-06-2020

Interesserer du dig for trafik, byplanlægning og politik? Kunne du tænke dig at være med til at præge Københavns udvikling, og har du samtidig flair for store talmængder, offentlig forvaltning, analyser, GIS og lyst til en hverdag på Københavns Rådhus? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Mobilitet.

 

Team Mobilitet har ansvaret for udviklingen af den kollektive trafik, den overordnede trafikplanlægning og for den regionale interessevaretagelse på trafikområdet i Københavns Kommune. Teamet arbejder med en lang række trafikprojekter såsom udbygning af metronettet, omlægning til elbusser, letbane, højklassede busløsninger, Nordhavntunnel, Østlig Ringvej, fjernbusterminal og Femernforbindelsen.

 

Teamet er en del af Center for Byudvikling i Økonomiforvaltningen. Centret består desuden af Team Planlægning, der har ansvaret for den overordnede kommuneplanlægning, Team Sikker By, der arbejder med kriminalitetsforebyggelse og øget tryghed, og Team Boliger, der bl.a. arbejder med løft af de udsatte boligområder og at gøre København til verdens bedste studieby.

 

Har du lyst til at være med?

Som studentermedhjælper vil du få en række opgaver relateret til Team Mobilitets ansvarsområde. Opgaverne kan især omhandle databehandling, talbearbejdning, GIS og opdatering af hjemmesider og mere generelt hjælp til borgerhenvendelser og administrativt arbejde. Studentermedhjælpere i Team Mobilitet kommer tæt på vores mange projekter og får derved kendskab til arbejdet med udviklingsprojekter i landets hovedstad. Du vil blive en del af teamets daglige arbejde og kollegaskab.

 

Du får et afvekslende og udfordrende studenterjob, hvor du har mulighed for at omsætte teori til praksis og får faglig og personlig udvikling alt sammen i sager, der er højt på den politiske dagsorden.

 

Vi forventer, at du er studerende inden for en relevant akademisk uddannelse, interesserer dig for trafik og byudvikling og kan bidrage med kompetencer indenfor de beskrevne opgaver. Samtidig lægger vi vægt på, at du er god til skriftlig og mundtlig kommunikation, og at du kan arbejde selvstændigt. Det er desuden vigtigt for os, at du har mulighed for at være i stillingen i mindst et år og gerne længere, da en del af opgaveløsningen forudsætter en vis kompetenceudvikling, der kun kan opnås over tid.

 

Ansættelsesvilkår

Du får en arbejdstid med et gennemsnit på ca. 15 timer pr. uge. Timerne kan placeres under hensyntagen til dit studie, og vi er selvfølgelig også fleksible under feltarbejde, praktik og i eksamensperioder. Vi vil dog som udgangspunkt ønske, at vi sammen planlægger dage, hvor du fast vil være på kontoret.

 

Udover attraktive fysiske rammer på rådhuset kan vi også tilbyde adgang til motionscenter, en sund kantine og godt humør. Du skal arbejde tæt sammen med gode kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor fagligheden og engagementet er højt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til Københavns Kommunes regelsæt gældende for studerende beskæftiget med kontorarbejde.

 

Opstart i september 2020 eller efter aftale med mulighed for at tage hensyn til studiestart.

 

Mere information

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder i Team Mobilitet Jacob Lundgaard på 2151 3980.

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. august 2020.

 

Ansættelsessamtaler afholdes i løbet af august.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen.

Adresse 1
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Adresse 2
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80535904
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen.

Adresse
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-06-2020
Ansøgningsfrist
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80535904
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed