Gem annonce

Studentermedhjælper til Team Kommunikation i Herlev Kommune

Direktionssekretariatet

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2022
Vil du prøve kræfter med kommunikation i praksis? Og vil du være en del af en spændende hverdag i en central kommunikationsafdeling? Så er det dig, vi søger til Team Kommunikation i Herlev Kommune.

Som studentermedhjælper i Team Kommunikation får du trænet dine skrivefærdigheder til forskellige kanaler, som eksempelvis web, sociale medier og intranet. Du bliver en del af Team Kommunikation, som har ansvaret for en bred pallet af kommunikationsopgaver. Vi assisterer både direktionen, centre og stabe med forskellige projekter, som eksempelvis kommunikation af klimafestival, nye tiltag på børneområdet og meget mere. Teamet består af fire medarbejdere og er en del af Direktionssekretariatet med i alt 25 medarbejdere.

Om dig
Du er i gang med en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau med fokus på kommunikation. Det er en fordel, hvis du er god til at skrive og har styr på grammatikken, kan lide at opsøge og formidle historier, men også kan skære tekster ind til benet på en læsevenlig måde.

Herlev Kommune er i færd med at bygge nye rådhuse og inden for få år, skal vi flytte ind på de nye matrikler. Det medfører også en række vigtige kommunikationsopgaver til borgere såvel som til medarbejdere, som vi forestiller os, at du kan være med til at løfte.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:
 
  • Nyheder til hjemmeside, sociale medier og intranet
  • Opsøge og formidle gode historier i organisationen
  • Kontakt til medier
  • Overvågning af sociale medier og presseomtaler
  • Andre typer af tekstproduktion, fx taleskrivning

Vi kan tilbyde dig:
 
  • En arbejdsplads med en uformel omgangstone og et godt socialt miljø
  • Spændende opgaver i en politisk styret organisation med mange samarbejdsflader
  • Løn og vilkår efter gældende overenskomst

Løn og ansættelse
Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der er ansøgningsfristen er den 15. august 2022, og vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

Bemærk, at du ikke kommer i betragtning til stillingen, hvis du ikke aktivt er under uddannelse eller allerede er færdiguddannet på kandidatniveau.

Få mere at vide
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Adam Aisen på tlf. nr. 44 52 70 12 og Mira Astrup Clausen på tlf. nr. 44 52 70 14.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Direktionssekretariatet

Adresse
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83780567
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Direktionssekretariatet

Adresse
Herlev Bygade 90
2730
Herlev
Praktisk information
Indrykket
01-07-2022
Ansøgningsfrist
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83780567
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce